Foto: Promo

KO RANO RANI, DVE SREĆE GRABI: Ipak, neko brine i o tome da vam se posreći i u „pet do dvanaest“

Žena
> 13:02h

Ukoliko niste među onima koji već nakon proslave Nove Godine počinju da rade intenzivno na planiranju godišnjeg odmora, ovo je onda pravo mesto da saznate koje su to izuzetne ponude i šta do kraja današnjeg dana možete odabrati kao ovogodišnju destinaciju za letovanje. sugestije stižu iz turističke agencije 1 A Travel .

foto: Promo

Proleće je na izmaku i kroz Last Minute ponude se može najbolje iskoristiti popust, koje mnogi hoteli na više različitih destinacija, nude. 1 A Travel je agencija specijalizovana za destinacije poput Turske i Egipta , nudi aranžmane za Kipar , a od ove godine i za Maltu .

foto: Promo

Porto Bello Hotel Resort & Spa 5* je odličan hotel u Antaliji , koji ima uslugu All Inclusive i jedan je od veoma traženih hotela na ovoj destinaciji. Na istoj obali, u Kemeru , ove godine se po interesovanju turista istakao hotel Grand Ring 5* sa Ultra All Inclusive uslugom, a i izuzetno povoljnim ponudama.

foto: Promo

Ukoliko se odlučite za Maltu , ističu se hoteli Plaza & Plaza Regency 3* u mestu Sliema, koji je idealan za mlade, na samo 9 km od glavnog grada Valete, ali i hotel Mellieha Bay 4* , u istoimenom mestu, na nekih 20 km severno od Valete, koji se nalazi na sopstvenoj, predivnoj plaži.

Egipat ima za svakoga ponešto. Hotel Elysees Dream Beach 3* je odličan izbor za mlade, kojima odgovara usluga polupansiona i blizina novog turističkog centra Memša. Za porodice sa decom, izdvajamo hotele Desert Rose 5* koji nudi akciju dvoje dece do 14 godina gratis u pratnji dve odrasle osobe i hotel Caesar Palace Hotel & Aqua Park 5* koji ima fenomenalan akva park. Za one koji putuju bez podmlatka, pravo uživanje je izabrati hotel Premier Le Reve 5* koji je prava oaza u mestu Sahl Hasheesh.

foto: Promo

Ako je vaša porodica pak, zainteresovana za Kipar , onda svakako razmotrite fantastičan hotel u Limasolu - Mediterranean Beach 4* koji se nalazi na predivnoj peščanoj plaži.

( Promo tekst - Foto: Promo )