Foto: Printskrin/Instagram

Pogledajte sa kim je Anastasija provodila romantične večeri na Kritu?

Žena
> 13:00h

Anastasija Ražnatović prati i diktira modne i lifestyle trendove, i zaista uživa u tome. Ipak, kako nam otkriva, njena najveća strast jesu- putovanja. Svakodnevno imamo prilike da na njenom instagram profilu gledamo razne lepe destinacije u inostranstvu koje posećuje, pa smo je pitali šta planira za ovo leto i koje letovanje joj je ostalo u najlepšem sećanju?

„ Tačno je da obožavam da putujem i koristim svaki slobodan trenutak da odem do nekog novog grada ili zemlje, jer je to ono što me kod putovanja najviše privlači- taj poseban osećaj uzbuđenja i iščekivanja nepoznatog.

Neću vam još uvek otkriti koja mi je destinacija u planu ovog leta, ali podeliću sa vama priču o jednom od najlepših letovanja koje sam imala- u pitanju je ostrvo Krit, koje sam posetila pre dve godine. Mama i neki moji prijatelji koji su tamo već letovali su mi preporučili Krit, i moram vam reći da je to putovanje prevazišlo sva moja očekivanja.

Već drugog dana boravka mi je bilo jasno zašto ljudi govore da i ceo život nije dosta da se nauživate na ovom prelepom ostrvu... Ostrvo ima toliko sadržaja da ih je nemoguće obići za 10 ili 15 dana. Na plaži Elafonisi imate utisak kao da ste na rajskom ostrvu. Plaža Balos koju krasi spoj prirodne lagune i roze peska je predivna. Boravak na Matala plaži sa brdom iznad punim pećinskih otvora gde su, po predanjima boravili hipici, je zaista nezaboravno iskustvo. Meni je bilo posebno uzbudljivo što na Kritu postoji puno palata iz priča grčke mitologije, koje sam obožavala da čitam još kao devojčica, pa sam uživala u poseti slavnoj palati Knososu, gde je po legendi kralj Minoj u lavirnitu zamka zarobio Minotaura, Dedala i Ikara. Takođe, ovo ostrvo važi za rodno mesto boga Zevsa.

Vrlo su zanimljive posete lokalnim selima gde možete osetiti toplu domaću atmosferu, popiti grčki frape i zaigrati sirtaki usred bela dana u lokalnim tavernama.

Noćni život je posebna priča. Zaista ne znam gde sam više uživala- u najpoznatijim klubovima na plaži gde se prave nezaboravne žurke do jutra, tradicionalnim restoranima uz grčku muziku ili romantičnim večerama uz zalazak sunca. U svakom slučaju, svima bih preporučila da posete ovu fantastično ostrvo i uvere se u moje reči da će se provesti kao nikad u životu.

Otkriću vam još jednu tajnu- Krit je jedno od omiljenih letovališta i svetski poznatih zvezda, a sa jednim šarmantnim džentlmenom sam čak i večerala, ali vam neću reći ko je u pitanju”, uz zagonetan osmeh nam je završila svoju priču.

Hm…Anastasija nas je i ovog puta ostavila u rebusu zbog svoje tajanstvene večere…Da li i vi posle ove njene priče želite da odete ovog leta na Krit i doživite avanturu svog života? Ako je odgovor DA, imamo rešenje za vas.

Herbafast je organizovao nagradnu igru, a glavna nagrada je besplatno putovanje na Krit za dve osobe. Nagradna igra traje do 15.06. 2018., a o svim pravilima učešća se informišite na jednostavno KLIKOM OVDE.

foto: Promo

Prijavite se odmah i pripremite za nezaboravnu letnju avanturu. Prelepi Krit čeka da ga otkrijete, na vaš način.

( Promo tekst - Foto: Promo, Instagram )