Foto: Printscreen

I BARBARA ŠET JE IMALA ŠTA DA KAŽE

ŠTA SE DESILO SA VILANDEROM? Nećete verovati šta je rekao za Novaka Đokovića (VIDEO)

Mats Vilander ponovo hvali Novaka Đokovića! Poslednjih nedelju dana legendarni švedski teniser, sada stručni komentator, za 180 stepeni je promenio mišljenje o Srbinu.

Tenis

Vilander je uoči Rolan Garosa postavio Novaka među sedam, osam favorita, a danas je, posle pobede Đokovića nad Robertom Bautistom Agutom, ponovo svašta lepo rekao o njemu.

U emisiji "Gem, Šet i Mats" na Eurosportu, voditeljka, bivša nemačka teniserka, Barbara Šet konstatovala je da Novak ponovo ima vatru u očima i želju za pobedom.

Vilander se složio s tom ocenom:

"Apsolutno. Ponovo je u potrazi za savršenstvom. Kada to radite, ne možete da kontrolišete svoj temperament. I to je dobro. Razbio je reket nasred terena. Danas je odigrao sjajan meč, naročito u ovim uslovima, kada je rominjala kiša i bilo klizavo".

Šveđanin je ukazao da to što je Novak saosećao sa teškom situacijom u kojoj se rival nalazi moglo da predstavlja mač sa dve oštrice.

"Bautista Agut ima privatne probleme. Majka mu je na žalost preminula pre deset dana, otac mu ima zdravstvene probleme, a on je sin jedinac. To je i za Novaka predstavljalo zamku, ali on je doneo vatru koju nismo viđali neko vreme. Mislim da dobro krije lopticu. Shvata da počinje ponovo da igra dobro i zato se ljuti kada pogreši. On je opasan", poentirao je na kraju Mats Vilander.

(Kurir.rs/Kurir sport, Foto: Printscreen)