Foto: Dragana Udovičić

Pucnjava

SAČEKUŠA NA PETLOVOM BRDU: Izrešetan član Žapčevog klana?! Napadač ga čekao iza garaže

Crna Hronika

Miloš Knežević (28) teško je povređen sinoć, kada je na njega zasad nepoznata osoba ispalila pet hica iz pištolja na Petlovom brdu.

Knežević je sa više prostrelnih rana u donjem delu tela privatnim vozilom prevezen u Urgentni centar, a nakon stabilizacije stanja smešten je na Kliniku za urologiju.

Kako nezvanično saznajemo, sumnja se da je Kneževića napadač sačekao ispred zgrade u kojoj navodno žive njegovi rođaci, a pretpostavlja se da su motiv napada neraščićeni računi vezani za ilegalne poslove.

- Pretpostavlja se da je Knežević izašao iz svog automobila i krenuo u zgradu, i da ga je napadač čekao nedaleko odatle, na putiću iza garaža. Ranjeni je poznat policiji odranije, a pre nekoliko godina bio je hapšen zbog sumnje da je bio jedan od šefova podgrupe koju je predvodio Dejan Ivković Žabac - rekao je Kurirov dobro obavešten izvor i dodao da je ranjeni Knežević imao rane u stomaku, na preponi i nozi.

Naime, krajem 2011. godine u policijskoj operaciji "Drakon" uhapšeno je 15 članova dorćolskog klana za koje se sumnjalo da su drogom snabdevali širi centar Beograda.

Tada je zaplenjeno oko 3,5 kilograma opojnih droga, a otkriveni su stanovi - štekovi, po dva u centru grada i Žarkovu i jedan u Zemunu.

(Kurir.rs /J. Rafailović, Foto: D. Udovičić)