Foto: Printscreen/ Youtube

PRIČA KOJA OSTAVLJA BEZ DAHA

TRAGALA ZA OCEM POLA VEKA, A ONDA OTKRILA ŠOKANTNU ISTINU: Žena s kojom je odrasla mnogo joj je bliža nego što je mislila! (FOTO, VIDEO)

Žena koja je odrasla u domu za nezbrinutu decu 50 godina je tragala za svojim biloškim ocem da bi na kraju saznala da je njene najbolja prijateljica iz detinjstva zapravo njena polusestra.

Planeta
> 12:15h

Kara Džejn Farar Piterson (52) iz Skarboroa, u Severnom Jorkširu kaže da se konačno oseća kao da "pripada negde" i to pošto je otkrila da je u krvnom srodstvu sa Karen Smit (51), nerazdvojnom drugaricom.

Kara se skoro pola veka trudila da otkrije identitet svog oca, jer je njena majka Linda, koja se udavala 6 puta, smeštena u mentalnu bolnicu kada je Kara bila beba.

Majkl Farar, odbio je da prihvati starateljstvo nad Karom i njenom setrom Mel i one su smeštene u dom za nezbrinutu decu. Međutim, sve se promenilo kada je Kara, putem jedne TV emisije saznala da je Majkl imao još dvoje dece, a da je jedna od njih i njena školska drugarica Karen.

"Bilo je zaista teško i mnogo toga sam propustila sa Karen. Uvek sam se osećala kao izgubljena duša, a sada konačno osećam kao da pripadam negde," rekla je Kara.

"Nas dve smo oduvek bile povezane,kao da smo znale i da smo zapravo sestre," dodala je.

Kurir.rs/ The Sun

Foto: Printscreen/ Youtube