icon-commentsicon-galleryicon-reacticon-totopicon_react
Foto: Jelena Rafailović

ubio je iz lovačke puške pa pokušao samoubistvo

UŽAS KOD VRŠCA! BOLESNA LJUBOMORA DOVELA DO TRAGEDIJE: Ubio ženu da bi je sprečio da ima druge muškarce kad on umre!?

Petar Jovanov (69) iz sela Zagajica kod Vršca ubio je ženu Bosiljku (63) hicem iz lovačke puške, a potom pokušao da se ubije. Prema prvim informacijama, motiv zločina je bolesna ljubomora.
 

Objavljeno: 05.06.2018. 20:26h

 

Tragedija se odigrala preksinoć oko dva sata posle ponoći. Komšije kažu da je Jovanov pre nego je pucao u sebe zvao sestrića koji živi u Pančevu.- Zvao ga je i rekao mu da je ubio Bobu, tako smo svi zvali Bosiljku, i dodao da ne zove policiju. Potom je najverovatnije pucao u sebe i to u rame - priča jedna komšinica.


Ona dodaje da je sestrić ipak zvao policiju i prijavio.


- Kada su stigli zvali su hitnu. Petar je bio živ dok je za Bosiljku bilo kasno, verujem da je upucao u grudi. Kažu da je policija u kući pored lovačke puške pronašla i pištolj - priča komšinica.


Prema njenim rečima, bračni par je imao devizne penzije i preko zime su bili u Austriji sa decom, a u leto su dolazili u selo.


- Imaju sina i ćerku i troje unučića, svi su u Austriji. On je pre nekoliko godina oboleo od dijabetesa, žalio se da ne vidi. Bosiljka je bila fina žena. Imali su dobar brak, nisu se svađali - kaže komšinica.


Međutim, komšije smatraju da je Petar osetio da mu se bliži kraj, a sa tim nije mogao da se pomiri.


- Prošle godine se žalio na bolest. Pričao je da će kada oseti da je kraj prvo da ubije ženu pa sebe. Nije govorio zašto, ali je bio ljubomoran, i to smo znali. Nije mogao da podnese da on bude mrtav, a da se Bosiljka viđa sa drugim muškarcima. Nažalost, niko ga nije shvatao ozbiljno. Al' eto šta uradi... Svi smo u šoku - rekle je žena s kojom smo razgovarali.


Ranjeni Jovanov je prebačen na lečenje u Beograd. Kako smo saznali, nije imao dozvolu za posedovanje oružja.

 


Obavešteni o tragediji
Deca krenula iz Austrije 

Sestrić koga je Petar zvao obavestio je njihovu decu o tragediji.
- Javio im je i oni su krenuli ovamo. Boga pitaj kako se sada osećaju, ostali su i bez oca i bez majke. Tuga i žalost - kaže komšinica.

 

(Kurir.rs/Jelena Rafailović/ Foto:J.Rafailović)

 

 

NOVO! Od sada možete da komentarišete i na Kurir Viberu!
Pridružite nam se, podelite svoje mišljenje!