Foto: Profimedia

legenda

MAVERIK PONOVO U KABINI, OVAJ PUT BEZ PLAVOKOSE LEPOTICE: Tom Kruz najavio snimanje nastavka kultnog filma TOP GAN! (FOTO)

Pop kultura

Holivudski glumac Tom Kruz (55) nedavno se pohvalio kako je počelo snimanje nastavaka akcijskog filma 'Top Gun' iz 1986. i to fotografijom svog lika Pita Mičela poznatijeg pod nadimkom Maverik kako gleda u borbeni avion F-14 Tomket.

U prvom dijelu, osim Kruza, glumili su i Val Kilmer (58), Entoni Edvards (56) poznat po seriji 'Hitna služba', Tom Skerit (84) te Keli Mekgils (61) koja je igrala instruktorku vožnje Čarli.

foto: Profimedia

Ipak, čini se kako upravo nju nećemo gledati u novom nastavku popularnog filma.

Naime, uloga u 'Top Gunu' za Keli je bila vrhunac karijere, a nakon toga ostvarila je nekoliko manjih uloga te se kasnije posvetila glumi u pozorištu te svojoj porodici.

foto: Profimedia

Poslednji put u medijima se pojavila dve godine kada je napadnuta u svome domu u Severnoj Karolini. Pritom je zadobila masnice i ogrebotine, a na društvenim je mrežama objavila fotografiju s maskom za kiseonik na licu dok je u opisu objasnila kako nakon toga nije mogla kontrolirati teskobu.

Kurir.rs/ Foto: Profimedia