Foto: Instagram

MOŽE JOJ SE

SAMO BAHATO! Naslednica Romana Abramoviča UŽIVA ZA SVE PARE! (FOTO)

Sofija Abramovič, naslednica ruskog milijardera Romana Abramoviča, živi u izobilju i uživa i svim lepotama života.

Fudbal
> 13:18h

Sofija je proslavila diplomu iz menadžemnta na balu priređenom na Univerzitetu "Rojal Holovej" u Londonu, a proslava je trajala cele noći.

Gospođica Abramovič ne krije da voli da popije, pošto je nedavno na svom Instagram porfilu postavila fotografiju na kojoj se može videti kako ispred Univerziteta ispija alkoholna pića.

Ova 23-godišnja ruskinja maksimalno uživa u tatinom bogatstvu. Voli da se pohvali luksuznim životom, pa tako često na njenom Instagramu možete videti fotografije sa skupocenih destinacija, jahti...

Zanimljivo, Sofija je zaljubljena u konje. Bavi se jahanjem, čak je predstavljala rusiju na nekim turnirima u jahanju.

Roman Abramovič ima sedmoro dece. Sofija je sa bratom Arkadijem i sestrom Anom odrasla na imanju vrednom 18 miliona funti u Saseksu.

Podsetimo, Abramovič se trenutno nalazi u velikim problemima. Vlasniku Čelsija nije produžena britanska viza, a on je u ponedeljak uzeo izraelsko državljanstvo i navodno planira da se preseli u Tel Aviv gde je kupio nekretninu.

Abramovič se u Rusiji smatra 11 po redu najbogatijim Rusom, a prema magazinu Forbs njegovo bogatstvo procenjuje se na 10,8 milijardi dolara.

Kurir sport, foto: Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Zvezda se ne šali. Ovo su ozbiljna pojačanja