Foto: Happy screenshot

OŠTRO

U JEKU SVAĐE JAVIO SE ALEKSANDRIN OTAC: Specijalno uključenje uhvatilo je ovog učesnika na prepad! Gastoz nije znao šta ga je snašlo!

Stars

Zbog sukoba između Aleksandre i Gastoza javio se njen otac kako bi prokomentarisao javno celu situaciju i porazgovarao sa Gastozom.

foto: Youtube Screenshot

Naime on je rekao kako Gastozu zamera ponašanje kada je bila njegova mlađa ćerka gost u vili šta je komentarisao sa Tihomirom.

Želeo je da stavi tačku na celu priču, i poručio da sve što bude Gastoz želeo da razgovara sa njim može negde na kafi. Gastoz ga je pitao da li bi mogli da obave razgovor u nedelju kada bude svadba Aleksandre i Vuka.

foto: Happy screenshot

"Ja u nedelju neću doći tu jer imam nekih privatnih stvari ali ako hoćeš da piješ samnom kafu i zvaće te tvoj ujak pa će sve sa njim. Objasni mi tvoju rečenicu kada je bila veridba, upućena mom detetu koja ima 16 godina i koje je maloletno,ako si zaboravio vratite snimak, ja želim da stavim tačku na ovu celu priču. Ti i Tihomir znate šta se izgovorili za moje dete na vratima a produkcija neka reaguje", rekao je Aleksandrin otac

foto: Printscreen Happy TV

Gastoz nije znao o čemu se radi i rekao je da on nikada nije ništa ružno rekao za Aleksandrinu sestru.

Kurir.rs/ HappyTv.rs/ Foto: Printscreen Youtube