Foto: Kurir

EKSKLUZIVNI PAPARACO

BEKVALČEVA NA SASTANKU SA ADVOKATIMA: Nataša se sprema za suđenje! (FOTO)

Stars

Nataša Bekvalac sprema se za borbu na sudu sa još uvek zakonitim suprugom Lukom Lazukićem.

foto: Zorana Jevtić, Marina Lopičić

Osim što je čeka suđenje za porodično nasilje, za koje je optužen čovek s kojim je sedam meseci bila u braku, nju očekuje i brakorazvodna parnica. I to po dve tužbe. Jednu je podnela ona, dok je drugu podneo Luka, koji traži starateljstvo nad njihovom troipomesečnom ćerkom, kao i deo imovine. Kao što je Kurir ekskluzivno objavio, on je u svojoj tužbi dostavio i račune iz restorana, od kupovine avio-karata za Atinu, sijalica i štekera, kao i "tag" uređaja za elektronsku naplatu putarine, i traži da mu Bekvalčeva sve to nadoknadi i isplati nešto više od 20 miliona dinara.

foto: Dragana Udovičić, Marina Lopičić

Ona je spremna da se bori i odbrani sve što je njeno, pa se pre dva dana sastala sa svojim pravnim timom, koji predvodi Nemanja Aleksić, kako bi pripremili odgovor na Lazukićevu tužbu.

foto: Kurir

Nataša se polako oporavlja od incidenta koji se dogodio 14. aprila. Na sastanku je bila raspoložena, nekoliko puta se nasmejala, i to kada je pričala o ćerkama, ali i o povratku na scenu, što će se dogoditi u subotu.

foto: Kurir

Ali čim su se vratili na priču o suđenju i Luki, njeno lice je postajalo ozbiljno.

foto: Kurir

Na sastanku sa advokatima pevačica se zadržala skoro dva sata, nakon čega ju je pravna zastupnica odvezla u stan na Dedinju, gde ju je čekala beba.

Kurir.rs/Ivan Ercegovčević/Foto:Kurir