Najtraženije zvezdE

ESTRADNJACI PO NASTUPU UZIMAJU 10.000 €: Za pesmu dobiju i po 1.500 €, a kad vidite na šta sve troše novac, šokiraćete se! (VIDEO)

Stars
> 09:18h

"Zvezde Granda" dosad su iznedrile brojne pevače koji mogu da žive i više nego dobro od posla kojim se bave, a zanimljiva je činjenica da pobeda u ovom takmičenju ne garantuje i uspešnu karijeru i dobru zaradu.

Međutim, mogima je posle ovog takmičenja krenulo na bolje.

Priča se da Aleksandra Prijović zarađuje oko 10.000 evra po nastupu pošto je snimila album "Testament" i nakon veridbe sa Filipom Živojinoviće. Novac od nekolliko nastupa uložila je u kuću bake i deke.

Darko Lazić nastupa pet puta nedeljno po diskotekama ili privatnim proslavama. Pevač kaće da su cifren njegovih nastupa u medijima naduvane i da mu je najveći bakšiš bio 1.500 evra.

Rada Manojlović je jedna od najtraženijih pevačica, a i dalje je podstanar. Novac je ulagala u kuću u Četerežu i u visokobudžetske spotove.

Amar Gile je pobednik takmičenja Zvezde Granda. Pre te pobede, Saša POpović je izjavio da je nastupao za 20 evra, dok sada njegov nastup košta više od 5.000 evra.

Kurir.rs/Blic/Foto Printscreen