Foto: privatna arhiva

bračna luka

OŽENIO SE HRVATSKI VULIN: Uradio bih to i ranije, ali su ga uvek sprečavali izbori (FOTO)

Predsednik Županijske skupštine Osječko-baranjske županije Dragan Vulin i supruga Danijela su umesto svadbene torte sami napravili "tortu" od 10 vrsta sira.

Hrvatska
> 09:10h

"Vereni smo od avgusta 2014. i dugo planiramo venčanje. Ali prvo su 2015. bili parlamentarni izbori, pa sledeće godine vanredni parlamentarni izbori, a lani lokalni. Zato smo se venčali ove godine bez izbora kada smo sve na miru organizovali, kaže Dragan Vulin, bivši šef HDSSB, a danas nezavisni predsednik Skupštine Osječko-baranjske županije.

Svadba je bila u petak u Osijeku, a među 400 zvanica su bili i osječki gradonačelnik Ivica Vrkić i HDZ-ov župan Ivan Anušić. Vulinu je posebno drago što je došao i hrvatski gimnastičarski reprezentativac Robert Seligman s kojim se rodio isti dan 1986. godine i veže ih dugogodišnje prijateljstvo.

Dragan Vulin sa suprugomfoto: privatna arhiva

Dragan i Danijela su se upoznali u širem društvu pre četiri i po godine i odmah su "kliknuli" i ušli u vezu. Za razliku od njega, Danijela nema veze s politikom. Ova 35-godišnja novopečena supruga radi kao ekonomista, tačnije kao lični bankar.

"Već duže vreme živimo zajedno i kako smo znali da ćemo se venčati, zajedno smo podigli i kredit za adaptaciju stana", kaže Vulin.

Inženjer Vulin i supruga su se složili da će sami napraviti svadbenu tortu. Ali su potpuno iznenadili goste. Umjesto slatke torte, Vulin je napravio postolje, na njega su složili čak deset kilograma deset vrsta sira i poslužili ga gostima.

"Bilo je raznih vrsta kolača, a kako oboje obožavamo sir, odlučili smo tako iznenadimo goste," kaže Vulin. Dodatni lični pečat je dala i supruga koja je uz pomoć dizajnera kreirala svoju venčanicu.

Kurir.rs/24 sata.hr

Foto: Privatna arhiva