Foto: Vladimir Šporčić

reforme u klubu

DA LI OVO ZNAČI RASTANAK: Dva najbolja košarkaša Partizana poslali emotivne poruke Grobarima (FOTO)

Košarkaši Partizana Vanja Marinković (21, 198 cm) i Najdžel Vilijams-Gos (23, 191 cm) oglasili su se ove večeri, gotovo istovremeno, putem društvenih mreža i navijačima praktično poručili da napuštaju redove crno-belih.

Košarka
> 13:16h

Vanja, koji se skror vratio iz Italije gde je bio na NBA kampu najtalentovanijih klinaca iz Evrope, postavio je emotivnu poruku na svom Instagram nalogu.

"Do sledećeg puta", uz fotografije u dresu kluba čije je boje nosio prethodnih pet godina, pa to znači da definitivno neće produžiti ugovor i napustiće Humsku kao slobodan igrač.

Vanja je u crno-belom dresu debitovao davne 2013. godine kod Duška Vujoševića.

Samo nekoliko minuta kasnije osvanula je poruka i drugog igrača crno-belih, možda i najboljeg ove sezone.

"Sutra se vraćam u Sjedinjene Američke Države, ali ne mogu da odem bez poruke zahvalnosti klubu, mojim saigračima i navijačima na godini koju nikada neću zaboraviti. Nisam mogao da tražim bolje mesto za početak moje profesionalne karijere nego ovde u Beogradu! Još uvek nisam doneo odluku o tome kakva će biti moja budućnost, ali znam da će Partizan biti zauvek sa mnom bez obzira na sve. Bila je čast da ove sezone nosim crno-belo!", napisao je Gos uz poruku:

''Hvala, Grobari.''

Gos je prošlog leta stigao u Partizan, a već tokom iste pokazao je da vredi pa je dobijao ponude raznih klubova. Jedno vreme je igrao u NBA, pa neki spekulišu da se baš tamo i vraća. međutim, pre nekoliko dana Amerikanac je uslikan na utakmici Fenera, pa se spekuliše da bi tamo mogao da nastavi karijeru.

Kurir sport

Foto: Vladimir Šporčić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Srbija u ovom sastavu istrčava pred Kostariku