Foto: Shutterstock

slučaj koji potresa despotovac

STRAŠNO SVEDOČENJE MAJKE IZ DESPOTOVCA: Dragan je bio bez majice, ćerkica mi je rekla da joj je povukao gaćice, da je pipkao...

Posle hapšenja Dragana V. (62), iz Despotovca, zbog osnova sumnje da je izvršio obljubu nad osmogodišnjom S. V., gradom kruže razne priče, naročito o tome šta se dešavalo u pomoćnoj zgradi koju je osumnjičeni iznajmio roditeljima devojčice Jeleni (26) i Vladanu V. (29).

Crna Hronika

Pošto je devojčica nadležnim organima najpre rekla da se obljuba dogodila, a kasnije promenila iskaz i rekla da joj Dragan V. ništa nije radio i da je tako morala da kaže, stručnjaci će morati da utvrde šta je od toga istina. Komšije osumnjičenog i njegova supruga Snežana smeju i glavu da daju da on to nije učinio, a majka devojčice Jelena, koja je sa suprugom Vladanom i troje dece stanovala u njihovoj pomoćnoj zgradi od novembra prošle godine, i dalje tvrdi da ju je dodirivao po intimnim delovima tela.

- Mesec dana sam ga upozoravala da ne štipka i ne pipka moju ćerku. Kada sam se prošle srede vratila iz grada, dete nisam zatekla u pomoćnoj zgradi. Ušla sam u glavnu kuću. On je bio bez majice, a mislim i da je pantalone obukao na brzinu, jer su mu se videle bokserice. Pitala sam ga gde mi je ćerka, a on je rekao da ne zna - rekla je Jelena u telefonskom razgovoru za Novosti.

Izašla je iz kuće i pronašla ćerku, koja je, kaže, bila prilično uznemirena. Kada je pitala zašto se krije, ona joj je rekla da ju je čika Dragan uplašio.

- Pitala sam je da li joj je nešto radio. Rekla mi je da joj je povukao gaćice, pipkao za guzu i dirao po međunožju - tvrdi Jelena.

Komšije osumnjičenog u zgradi u kojoj stanuju i njegova supruga i sin kažu da je on porodičan čovek, da ima unučiće i da nikada tako nešto ne bi mogao da uradi.

- On to sigurno nije uradio. Ja stojim iza toga! To je Jelena nešto podmetnula. Njena svekrva je pričala da je devojčica u Centru za socijalni rad rekla da joj Dragan ništa nije radio, već da joj je majka rekla da tako kaže. Dragan i ja nismo razvedeni, već živimo i u kući i u stanu - rekla je njegova supruga, i dodala da su stanari po iseljenju iznajmili stan u istoj zgradi u kojoj i oni imaju stan, ali da im je zakupac otkazao kada je čuo šta se dogodilo.

Osumnjičeni za obljubu negirao je optužbu, jer se samo "igrao sa decom". Izrazio je i spremnost da ide na poligraf kako bi dokazao svoju nevinost.

(Kurir.rs/Novosti/Foto:Shutterstock)