Foto: Printscreen Twitter, Printscreen YouTube

diplomatija

OVAJ SNIMAK JE UBEDIO KIMA: Tramp mu pokazao kako će Severna Koreja izgledati ako potpiše! Film dostojan HOLIVUDA (VIDEO)

Američki predsednik Donald Tramp pokušao je da unese dozu holivudske drame na sastanku s severnokorejskim liderom Kim Džong-unom, kada je na svom ajpedu pokazao Kimu kratak video snimak, koji prikazuje mogućnosti koje bi mogle da proizađu iz sporazuma za ukidanje nuklearnog arsenala Severne Koreje.

Planeta
> 15:07h

Snimak, koji je Tramp danas predstavio na konferenciji za medije, priča je o "dva muškarca, dva lidera, jednoj sudbini", prenosi AP i dodaje da Tramp i Kim prikazuju kao dve vodeće figure u filmu, čiji je kraj neizvesan.

U snimku, koji podseća na trejler za film, vide se fotografije ratnih aviona i artiljerije, dok narator na engleskom i korejskom jeziku navodi da "novi svet može danas da počne, jedno prijateljstvo, poštovanje i dobra volja".

"Mi smo to izmislili. Pokazao sam mu danas, tokom sastanka, kada se bližio njegov kraj i mislim da mu se svidelo - rekao je Tramp.

On je naveo da je snimak pokazao osamočlanoj severnokorejskoj delegaciji i naglasio da misli da su oni bili fascinirani.

" Pokazao sam mu (Kimu), jer zaista želim da on uradi nešto - rekao je Tramp. U kratkom filmu Kim se predstavlja kao centralna figura, koja živi u ključnom trenutku u istoriji.

U njemu se navodi da bi Kim mogao da bude "heroj svog naroda". "Da li će pružiti ruku miru i uživati u prosperitetu kakav nikad nije video, sjajnom životu ili većoj izolaciji? Koji put će odabrati?", pita narator u snimku.

Kurir.rs/Tanjug

Foto: Printscreesn YT/Tviter

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ČITAV SVET DRŽI PALČEVE DA SE DOGOVORE: 8 važnih stvari koje treba da znate o susretu Trampa i Kima! (KURIR TV)