Foto: Starsport©

Čudan mu je njihov stav

MITROVIĆ BRUTALNO ODGOVORIO ŠAĆIRIJU: Napadač Srbije u dve rečenice spustio sve Albance iz švajcarske reprezentacije!

Reprezentativac Švajcarske Đerdan Šaćiri počeo je nedavno specijalni rat protiv Srbije objavom fotografije na kojoj se vidi da je na kopačkama stavio grb tzv Kosova.

Mundijal 2018
> 09:36h

Utakmica između Srbije i Švajcarske zakazana je za 22. jun i ona će imati posebnu težinu s obzirom da za "Sajdžije" igra nekoliko igrača koji su poreklom sa Kosova i Metohije.

Kvota da će Mitrović u grupi dati dva ili više golova je 2,25. Pogledaj sve kvote kladionice MOZZART za specijalne igre na Srbiju na Svetskom prvenstvu.

Među njima je i Šaćiri, rođen u Gnjilanu.

Mitrović je u razgovoru sa Nebojšom Petrovićem iz Monda bio veoma jasan.

"Gest sa zastavom Kosova na kopački nisam shvatio kao provokaciju. To je njegova stvar i ne treba da me interesuje. Nešto drugo mi je čudno. Svi se oni razmeću tom zastavom, a onda odbiju poziv da igraju za njihovu reprezentaciju. To dovoljno govori o njima. Ako već toliko vole Kosovo, zašto brane boje drugih zemalja? Za Šaćirija znam da je van terena dobar momak i suguran sam da će tokom meča sve proteći u duhu fer-pleja. U svakom slučaju, njihovo je da obuju te kopačke i da se slikaju, naše je da odigramo što bolje umemo i da ginemo u svakom duelu kao da nam je poslednji u karijeri".

Kurir sport