Foto: Privatna Arhiva

čovek za primer

VELIKA ČAST: Srpski vitez Vanja Grbić na Ol-staru u Poljskoj!

Jedan od najboljih srpskih odbojkaša predstavljaće našu zemlju na skupu u Lođu

Ostali sportovi
> 15:28h

Legendarni srpski odbojkaš Vladimir Grbić biće učesnik Ol-star utakmice bivših asova, koja će biti održana u Poljskoj, u subotu 16. juna.

Grad Lođ ugostiće najbolje odbojkaše u protekle dve decenije u Atlas Areni, a oni će prirediti pravi sportski spektakl publici. Pored Vladimira Grbića koji će predstavljati Srbiju, na smotri odbojkaških legendi sveta pojaviće se Raul Kviroga (Argentina), Pavel Zagumni, Jakub Jaroš, Mihal Vinijarski, Karol Klos, Pjotr Gruška, Rišard Bosek (Poljska), Vladimir Nikolov (Bugarska), Goran Vujević (Crna Gora), Ruslan Olihver, Dmitri Fomin, Vadim Kamucki (Rusija), Dejvi Li (SAD), Andrea Zorzi, Andrea Gardini, Samuele Papi (Italija), Markos Milinković (Argentina), Maurisio Lima, Žiba (Brazil) i Marko Klok (Holandija).

foto: Privatna Arhiva

Pred odlazak u Poljsku Vladimir Grbić postao je pravi srpski vitez. - Status "Srbskog Viteza", zvanično kao prvi sportista i civil. Velika čast i priznanje za život po kodeksu i principima - napisao je Vladimir Grbić na društvenim mrežama.

Vladimir Grbić je jedan od najboljih srpskih odbojkaša svih vremena, a član je i Odbojkaške kuće slavnih. Na Olimpijskim igrama u Sidneju 2000. godine osvojio je zlato sa reprezentacijom, a nosio je i zastavu naše zemlje na ceremoniji otvaranja. Godinu dana kasnije bio je i prvak Evrope, a nosilac je i brojnih medalja sa SP, EP i Svetske lige sa nacionalnim timom.

Kurir sport/A. Radonić

Foto: Kurir