Foto: Printscreen Youtube/faz

užas

NEVIĐENI MONSTRUMI: Majka i očuh 2 godine silovali sinčića (9), davali ga pedofilima i ČITAV HOROR SNIMALI! (VIDEO)

Pred Pokrajinskim sudom u Frajburgu (Nemačka) krenulo je suđenje Berin T. (47) i njenom životnom saputniku Kristijanu L. (39) koji su njenog tada sedmogodišnjeg sina nudili pedofilima na darknetu i sami ga seksualno zlostavljali. Trogodišnju ćerku njene drugarice takođe su seksualno iskorišćavali.

Planeta
> 11:45h

Nemačka policija uhapsila je Kristijana L. u septembru prošle godine u Minstertalu (pokrajina Baden-Virtemberg). On je pred istim sudom odgovarao još 2010. zbog posedovanja i širenje dečje pornografije, seksualnog zlostavljanja i prevare. Tada je osuđen na četiri godine zatvora, a kada je oslobođen, zabranjen mu je svaki kontakt sa decom.

Berin T. je navodno bila upoznata s Kristijanovom prošlošću, pošto joj je on sve ispričao i rekao da ga privlači njen sin. Samo ako se pomiri s tim, ući će u vezu s njom, rekao joj je, a ona je posle kraćeg razmišljanja pristala na sve, prenosi "Zidojče cajtung", pozivajući se na tužilaštvo.

Od 2016. Kristijan L. je živeo s Berin T. u mestu Štaufen (Baden-Virtemberg).

Tužioci Nikola Novak i Sabrina Haberštro u ponedeljak su gotovo dva sata nabrajale poznate slučajeva zlostavljanja dečaka, koga mediji nazivaju "Tim". Par je optužen za silovanje i prisiljavanje na prostituciju u 50 slučajeva u periodu maj 2015 - kraj avgusta 2016.

Čitanju optužnice prisustvovali su mediji. Obelodanjeni su jezivi detalji. Kristijan L. i dečakova majka neprekidno su ga ponižavali i napadali. Vezivali su dete, stavljali mu fantomku na glavu i slikali ga u ponižavajućim pozama, nakon čega bi se i majka i očuh seksualno iživljavali nad njim.

Na suđenju su objavljeni zastrašujući video-snimci koji to dokazuju. Premda se dečak opirao, optuženi nisu prestajali. Psovali su ga i pretili mu da će ga odvesti u dom.

Kristijan L. i drugi muškarci silovali su dečaka nebrojeno puta. Očuh je s ostalim pedofilima čak osmišljavao scenarija za tok zlostavljanja.

I Kristijan L. i Berin T. daće iskaz pred sudom, ali su branioci Martina Negele i Matijas Vagner posle čitanja optužnice zatražili isključivanje javnosti sa suđenja.

Predviđeno je 9 ročišta, a očekuje se da će presuda paru biti izrečena sredinom jula.

Kurir.rs/Faz.net

Foto: Printscreen Youtube/faz