Foto: Profimedia

hrabri

NIJMA NIJE POTREBAN KASKADER: OVI poznati glumci izvode sve zahtevne vratolomije! Neki su se našli na IVICI SMRTI! (FOTO)

Pop kultura

Na setu poslednjeg filma holivudski glumac Tom Kruz bez pomoći kaskadera je sa zgrade skakao na helikopter, a radi opasne scene i povrede čitavo snimanje je kasnilo nekoliko meseci.

foto: Profimedia

Neustrašivi glumac koji je ujedino, po vlastitom priznanju, i adrenalinski zavisnik u 56. godini se povredio na setu najnovijeg akcionog filma. Snimanje se dodatno oteglo prošle godine kada je, također u Londonu, glumac snimao skok između dve zgrade.

foto: Profimedia

SVOJE AKCIJSKE SCENE JE SNIMAO I INDIJANA DŽONS

foto: Profimedia

Iako Harison Ford nije fanatičan poput Toma Kruza, voli da bde upleten u sve što radi i uživa u snimanju akcije. Kada bi zaključio da je za njega nešto ipak previše, Forda bi zamenio jedan od najlegendarnijih kaskadera ikad, Vik Armstrong.

foto: Profimedia

NEO SE KUPAO U LEDU DA BI MOGAO STALNO DA SE TUČE

Kijanu Rivs je za vreme snimanja 'Matriksa' bio u top formi, no svejedno je bio toliko 'izubijan' da je noći provodio u ledenim kupkama radi kojih je pak stalno bio bolestan i kašljao.

foto: Profimedia

ŽESTOKA CURA MEĐU ŽESTOKIM MOMCIMA

Anđelina Džoli poznata je kao osoba koja voli akciju, mačeve i napetost, nije čudno da je odlučila da većinu scena u filmu 'Salt' (i mnogima drugima) odraditi sama te je na taj način zaradila i ožiljak na čelu.

foto: Profimedia

Kurir.rs/ Foto: Profimedia