Foto: printscreen inspiringday.com

ROĐENDAN KOJI ĆE ZAUVEK PAMTITI

OTAC JOJ SE JAVIO SA ONOGA SVETA POSLE 5 GODINA: Slavila je punoletstvo, a onda joj je stigla PORUKA OD KOJE SE ZALEDILA! (VIDEO)

Bejli Selers iz Noksvila u SAD zauvek će pamtiti svoj 21. rođendan. Jedva se suzdržala da ne zaplače kada je primila čestitku, i to od oca Majka koji je umro pre pet godina od raka pankreasa, samo nekoliko meseci pre njenog 17. rođendana.

Planeta
> 20:29h

Znao je da će umreti, ali je želeo da čestita punoletstvo svojoj miljenici.

On se pred smrt pobrinuo da njegova devojčica dobije cveće i čestitku za rođendan i kada njega više ne bude. Sve je dogovorio sa jednom cvećarom.

"Kada sam otvorila čestitku zaledila sam se, ali sam osetila i neopisivu sreću. Na kratko sam imala osećaj da je moj otac ponovo kraj mene", ispričala je devojka.

Ova čestitka je nešto drugačija i tužnija od prethodnih – napisao je da je poslednja:

"Bejli, ovo je moje poslednje pismo tebi dok se ponovo ne susretnemo. Ne želim da zbog mene proliješ više nijednu suzu, moja devojčice.

Ja sam na boljem mestu i ti češ uvek biti moj najdragoceniji dragulj koji sam dobio.

Tvoj je 21. rođendan i želim da uvek poštuješ svoju majku i ostaneš verna sebi.

Budi srećna i živi punim plućima. Ja ću uvek biti uz tebe kroz sve tvoje životne prekretnice, samo pogledaj oko sebe i biću tamo. Volim te i srećan ti rođendan!!!", napisao je otac u rođendanskoj čestitki ćerki.

foto: Printscreen YouTube

Ona je na svojoj ruci istetovirala jednu od očevih poslednjih rečenica pred smrt: "Ja ću vas gledati sa neba".

Kurir.rs/Inspiringday.com

Foto printscreen inspiringday.com