Foto: Kurir

Modiranje

OBELEŽEN NACIONALNI DAN SELFIJA: Zorana s naočarima, Antić pored vetrenjače

Članovi kabineta Ane Brnabić juče nisu odoleli svetskom trendu, popularnom selfiju, pa su sa čitaocima Kurira obeležili ovaj dan

Politika

U Americi je juče obeležen nacionalni dan selfija, a ovom trendu koji je zaludeo svet nisu odoleli ni srpski ministri i političari.

Zorana Mihajlović, potpredsednica Vlade Srbije, juče ujutru je napravila selfi u 5.15 kad je pošla od kuće. To što je Mihajlovićeva juče imala preko 10 različitih sastanaka, plus sednicu Vlade, nije je omelo da se po izlasku iz stana uslika u ogledalu u hodniku zgrade.

Selfi je juče pao i kod ministra energetike Aleksandra Antića. Ovaj socijalista se škljocnuo na terenu, kod Kule, gde je obilazio vetroparkove.

foto: Kurir

Ministar Branko Ružić koristi svaki trenutak da se fotka/napravi selfi i rado ih deli s pratiocima na Tviteru - sa stadiona, iz kafane, iz provoda sa suprugom...

foto: Kurir

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić često pravi selfije, koje deli sa pratiocima preko društvenih mreža Tviter i Instagram. Otkako je pre mesec dana dobio ćerku Sofiju, Jeremić se trudi da u svakom kadru bude i devojčica.

Kurir.rs/E. K./Foto:Kurir