Foto: Shutterstock

Brzo i lako skidanje sala

IZGUBILA JE 45 KILOGRAMA, A NJENA DIJETA JE NEVEROVATNO LAKA: Evo kako da brzo skinete masne naslage

Život

Svaka žena želi da se reši viška kilograma, a jedna Australijanka otkrila je plan za dijetu koja uopšte nije teška, piše Lepa & srećna.

Kašmir Džejkobson (26) iz Autralije objavila je fotografiju pre i posle dijete, a transformacija je neverovatna. Ova mlada žena uspela je da izgubi čak 45 kilogramna, a glavni trik je to što je pila više vode i izbacila je pića koja sadrže šećer. Takođe, smanjila je porcije, jela je sporije i na vreme je pripremala obroke za posao kako u žurbi ne bi bila u iskušenju da pojedete nešto od brze hrane. Nazvala je svoj jelovnik "dijeta u bojama duge" jer sadrži hranu različitih boja.

Za doručak je jela ovsene pahuljice sa voćem i bademovim mlekom, a obavezna je bila i šoljica nezaslađene kafe. Za ručak je jela šniclu nemasnog crvenog mesa i bogatu salatu od paradajza, spanaća, crnog luka i dodatnog omiljenog povrća. Za večeru jela je piletinu sa pečenim krompirima i kao dodatak brokoli i šargarepu. Takođe, svaki dan za užinu jela je nektarine, celer, proteinske pločice ili proteinski jogurt. Ovakav tip dijete učiniće da budete siti i zdravi, a kilogrami će ubrzo početi da se tope.

PROČITAJTE JOŠ:

DA LI JE TUNJEVINA OPASNA PO ZDRAVLJE

OVA HRANA SPREČAVA RAK DEBELOG CREVA

OVU HRANU JEDETE SVAKI DAN, A NE ZNATE DA UNIŠTAVA MOZAK

Foto: Shutterstock