Foto: Nemanja Pančić

ZAPALIĆE OTKRITIJE ARENU

ONA JE GLAVNI ADUT SRBIJE PROTIV NEJMARA! Ako se Soraja OVAKVA pojavi na tribinama u Moskvi, Brazil pada u prvom minutu! (FOTO 18+)

Poznata srpska starleta Soraja Vučelić doputovala je u Moskvu kako bi uživo sa stadiona "Otkritije arena" pratila meč imeđu Srbije i Brazila.

Fudbal
> 14:48h

Postavlja se pitanje: Za koga će atraktivna starleta večeras navijati?!

Podsetimo, svetski mediji su pre nekoliko godina pisali o navodnoj ljubavnoj aferi između srpske starlete i slavnog Brazilca Nejmara. Soraja se hvalila da je fudbaler poslao privatni avion po nju kako bi zajedno uživali na Ibici. Njihova zajednička fotografija osvanula je u tabloidima širom sveta, a veliku pažnju privukla je i njena seksi fotografija u Nejmarovom dresu, koja je navodno uslikana u njegovom privatnom avionu... Katalonski mediji su tvrdili da je izmislila romansu sa Brazilcem kako bi napravila sebi reklamu.

foto: Tviter

Nejmar je trenutno u srećnoj vezi sa devojkom Brunom Markezino, a Vučelićeva je nedavno otkrila da i dalje ima osećanja prema sjajnom napadaču Pari Sen Žermena.

foto: Nemanja Pančić

Soraja je rešila da večeras uživo prati meč koji njen bivši dragi igra protiv reprezentacije Srbije. Kada budete videli u kakvom izdanju je stigla u Moskvu, biće vam jasno da je odlučna u nameri da bude glavna zvezda na "Otkritije areni". Starleta je na svom Instagram profilu postavila provokativnu fotograviju na kojoj sa nikad izazovnijim dekolteom poručuje: "Rusijo, da li si spremna?" Dakle, jasno je kao dan, da je došla da napravi šou na tribinama!

Ostaje da vidimo kakav je stajling spremila za Nejmara. Možda će Soraja svojim prisustvom uspeti da pomuti pamet najvećoj zvezdi Brazila i tako pomogne Orlovima da naprave senzaciju o ključnom meču za plasman u osminu finala Svetskog prvenstva u Rusiji.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Zvezda ne staje. Dolaze štoper iz Gane i napadač iz Holandije