Foto: Promo

BEZ ADITIVA UVEK SVEŽE "DOMAĆE KIFLICE"

Pravimo ih po bakinom receptu starom pola veka!

Koristimo samo najkvalitetnije sastojke u proizvodnji, kao i najkvalitetnije nadeve za filovanje kiflica, kaže vlasnik Miloš Mijić

Društvo
> 16:13h

Pekara ''Domaće kiflice'' specijalizovana je pekara za ručnu proizvodnju domaćih kiflica, koje se prave po najboljem bakinom receptu starom pola veka, bez aditiva i uvek sveže pečene.

- U ponudi imamo slane, slatke i posne kiflice, koje se isključivo ručno prave, peku, pakuju i šalju na željenu adresu. Kiflice koje mi pravimo idealne su za sve vrste proslava, a vršimo i svakodnevnu kućnu dostavu u čvrstoj kartonskoj ambalaži kako bi se što bolje transportovale – kaže Miloš Mijić, vlasnik pekare i dodaje da oni ne funcionišu kao klasična pekara.

foto: Promo

- Mi radimo skoro kao ketering. Primamo porudžbine unapred i za svaku mušteriju namenski pravimo kiflice. Koristimo samo najkvalitetnije sastojke u proizvodnji, kao i najkvalitetnije nadeve za filovanje kiflica – poručuje Mijić. Održavanje visokog kvaliteta proizvoda je njihov imperativ. Porudžbine se primaju na telefon 063/44-22-44, a detaljnije informacije, kao i adrese maloprodaja, možete naći na njihovoj internet stranici www.domacekiflice.rs.

(Promo - tekst / Foto:Promo)