Foto: EPA/PAULO NOVAIS

TO MU NIJE TREBALO

CEO SVET SE SPRDA SA RONALDOM: Zbog jedne izjave slavni Portugalac je predmet podsmevanja na društvenim mrežama! (FOTO)

Jedan od najboljih fudbalera današnjice Kristijano Ronaldo zbog izjave koju je nedavno dao postao je glavna tema društvenih mreža.

Mundijal 2018
> 12:19h

Slavni Portugalac je zajedno sa svojom selekciom završio učešće na ovogodišnjem Mundijalu i uveliko pakuje kofere za povratak kući.

Hrvati su najprijatnije iznenađenje šampionata, i favoriti su protiv Danske. Kvota na njih je 1,95, a na duplu šansu X2 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Hrvatska - Danska.

Iako se od zvezde Reala i jednog od najplaćenijih fudbalera sveta dosta očekivalo, Ronaldo ipak nije mogao sam, te se njegov mundijalski san završio u osmini finala.

foto: EPA/PAULO NOVAIS

Međutim, Ronalda fanovi (ili bolje reći hejteri) ne ostavljaju na miru, te je on trenutno predmet sprdnje na društvenim mrežama. A za sve je zaslužan njegov najnoviji imidž - brada! Ili bolje rečeno - bradica!

foto: EPA/PAULO NOVAIS

Nakon utakmice u kojoj je Portugal savladao Maroko sa 1:0, Ronaldo je otkrio da je njegova nova brada deo šale sa saigračem Rikardom Kvarežmom, te da smatra kako mu donosi sreću, pa će je tako ostaviti do kraja Mundijala.

"E pa sad može da se obrije, ionako mu ružno stoji" - bruje društvene mreže!

A on je novi detalj na licu ovako objasnio:

foto: EPA/PAULO NOVAIS

"To je bila šala koju sam imao s Kvarežmom. Bili smo u sauni kada sam se brijao i ostalo mi je malo brade. Rekao sam da ako postigne gol protiv Španije da ću je ostaviti do kraja turnira. Ispostavilo se da funkcioniše i donosi mi sreću, pošto sam i protiv Maroka dao gol, tako da ću je ostaviti", ispričao je Ronaldo pre neki da.

Pa, očigledno da mu nije donela sreću!

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

EKSKLUZIVNO IZ RUSIJE: Ona je prva zvezda Mundijala! Kurir pored PORNO DIVE koja je zaludela svet (18+, KURIR TV)