ćiro bez dlake na jeziku

SRBI, PI*KA VAM MATERINA! Legendarni hrvatski trener žestoko opleo: Pa ja bih od Srbije napravio ono što je sada Hrvatska!

Iskusni stručnjak zna odgovor na pitanje zašto su Hrvati postali fudbalski vanzemaljci za Srbe

Mundijal 2018
> 11:53h

Miroslav Ćiro Blažević bez pardona odgovara na pitanje Kurira zašto su Hrvati fudbalski vanzemaljci za Srbe.

Legendarni stručnjak, koji je s Hrvatskom dogurao do trećeg mesta na Mundijalu 1998, tvrdi da je najveća greška našeg saveza što, posle smene Slavoljuba Muslina, nije postavila njega za selektora "orlova".

- Pa pi*ka vam materina, imali ste priliku mene da angažujete, a niste! Sa koncentracijom kvaliteta i potencijalom koji poseduje tim Srbije, ja bih napravio ono što sad radi Hrvatska. Pošto sam u penziji, mogu slobodno da to kažem i još da dodam čuvenu Napoleonovu rečenicu: "Bolje četa miševa s lavom na čelu, nego četa lavova s mišem na čelu." Zaje*ao bih ja sve da sam postao vaš selektor - u svom će stilu popularni Ćiro.

foto: Dado Đilas

Hrvatska je pravi hit Mundijala u Rusiji pošto se plasirala među osam najboljih reprezentacija sveta, mada je svojim navijačima preksinoć kidala živce u drami s Dancima.

- Ma, jedva sam odgledao do kraja, ali sve je dobro kad se dobro svrši. A završilo se super po nas. Sad očekujem da Hrvatska bude prvak sveta! Siguran sa da možemo do samog kraja kada smo ovako prošli Dance. Rusi nemaju kvalitet da nas zaustave, a neka u finalu zaigramo protiv Brazilaca. I njih ćemo baciti na kolena - optimista je nekadašnji šef "vatrenih".

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

HRVATI OPLELI UŽIČKO KOLO ZA POBEDU NAD DANSKOM: Ovo je NAJVESELIJA proslava navijača kockastih ! (VIDEO)