Foto: Printscreen Youtube

STRAŠNO

BLOGERKA SE POHVALILA SLIKAMA BEBA KOJE NOSE NJENO I SLOBINO IME: Onda je isplivala PRAVA ISTINA! O OVOME bruji internet! (FOTO)

Stars
> 21:35h

Luna Đogani je nakon izlaska iz Zadruge vrlo aktivna na društvenim mrežama gde svakodnevno objavljuje različite slike i snimke. Ovoga puta ona se na svom Instagram storiju pohvalila slikom koju su okačili njeni i Slobini fanovi.

Fanovi su objavili sliku tek rođenih blizanaca i poručili da su oni dobili imena upravo po Luni i Slobi.

"Noćas su na svet došle dve predivne bebe, posle dugog čekanja njihovih roditelja. Neka su živi i zdravi, dobili imena po našim ljubavicama. Luna i Slobodan. Čestitamo", pisalo je u opisu fotografije na kojoj su bebe.

Đoganijeva se oduševila ovom objavom njenih i Slobinih fanova, pa je dodatno prokomentarisala ovu fotografiju i čestitala porodici.

foto: Printscreen/Youtube

Međutim, na Instagramu je krenula priča da je u pitanju stara fotografija beba uzeta sa interneta, te da ova informacija nije istinita i da su Lunini obožavaoci imali za cilj da prikažu kako je ljudi vole.

"E ovo zaslužuje objavu ne samo stori. Pa ja sam umrla, znači ti fanovi od kojih smo navikli da se lažima služe, kao i njihovi uzori su našli fotografiju blizanaca na internetu iz nekog članka i objavili da su to tek rođeni blizanci koji će dobiti ime po razvratnicima iz Zadruge. Mukica je i ovaj put poverovala kao i kada je tetovaža bila u pitanju...", bio je komentar na ovu Luninu objavu.

foto: Printscreen

Kurir.rs/ Telegraf / Foto: Printscreen Youtube

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

SEKSI IZDANJE BIVŠE ZADRUGARKE, ZATEGNUTA ZADNJICA U PRVOM PLANU: Luna uživa na odmoru, a nakon OVOG videa postala je OMILJENA među muškom populacijom!