Foto: Printscreen/TV Pink

ISkrena

SRBIJA JE STAVILA NA STUB SRAMA: Pred celim svetom je postala LJUBAVNICA, ali Lunu najviše boli OVO (VIDEO)

Stars
> 10:02h

Luna Đogani u rijalitiju započela je vezu sa oženjenim pevačemSlobom Radanovićem, ali njihova ljubav nije izdržala do kraja šoua, a bolegerka sad otkriva da joj je žao što je izgubila čoveka, više od toga što su je postavili na stub srama.

"Sloba i ja smo uradili nešto nemoralno. Nije trebalo da to uradimo tako, u tim okolnostima. Nema opravdanja, ni on ni ja ne tražimo da nas neko pravda. Ljudi koji su nas podržavali, koji su nam govorili da treba da budemo zajedno. Brak im nije išao, oni se nas peru. Probudili su se ujutru i shvatili da to nije moralno", pričala je Luna, i otkila da je to sve u korist Kije.

foto: Printscreen/Youtube

"Kija je izašla iz cele priča kao pozitivac, kao žrtva, ona nije kao ja ljubavnica, negativac, na stubu srama. Njima je bolje da budu pored Kije, koja je sad glavna", otkrila je ogorčena Luna, koja ne žali što je na stubu srama nego što je ostala bez Slobe.

"Teško mi je što sam ostala bez Slobe, da je tu pored mene sedela bih sada ponosna i nasmejana i poručila bih da se izvinjavam zbog svega, ali je vredelo je sve!"

Kurir.rs/Foto Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: