icon-commentsicon-galleryicon-reacticon-totopicon_react
Foto: Printscreen/Twitter

KLIJENTI JOJ SE BACAJU POD NOGE

GOSPODARICA AVA DOBIJA PARE OD MUŠKARACA, KUPUJU JOJ SVE ŠTO POŽELI: Ona za uzvrat nudi samo OVO, a nije u pitanju SEKS! (FOTO)

Objavljeno: 17.07.2018. 18:29h

 

Gospodarica Ava je njeno ime na društvenim mrežama, a živi u Sidneju u Australiji.


 

Ava ističe kako je dominantna dama, ali uverava ljude da njene klijente seks zapravo uopšte ne zanima, već samo žele da troše svoj krvavo zarađeni novac na nju. Njenim klijentima je, uverava Ava, veliko zadovoljstvo to što mogu da finansiraju njen raskošni stil života, a osećaj da su joj nešto priuštili zadovoljava ih više od seksa.

Sastanak sa njom košta oko 300 australijskih dolara za sat vremena. Postoji i jeftinija varijanta - razgovor preko interneta u trajanju od 20 minuta košta 50 dolara, a isto to, samo preko Skajpa, košta 100 dolara.

 

"Moji klijenti nikada ne bi imali seks sa mnom jer smatraju da me nisu dostojni. Više vole da ih, recimo, udarim ili ih pljunem", tvrdi Ava.

 

Kako sama kaže, pre ovoga, bila je prodavačica i stalno je kuburila sa novcem. Zato je fetišistima preko interneta počela da prodaje svoj korišćeni donji veš i čarape. A onda su muškarci počeli da joj masovno nude novac - tek tako.

"Muškarci su dolazili sa stotinama dolara i želeli samo da imaju tu čast da provedu vreme sa mnom i popiju vino dok ih vređam", kaže Ava.

 

Tako sada u potpunosti živi od svojih klijenata koji gore od želje da joj kupe sve što poželi, pa uvek ima spreman spisak želja i kako kaže odlično joj ide. Ume, kaže, da joj se desi da zaradi na hiljade dolara za samo par dana. Naravno, ima i "sušnih" perioda, ali kaže da se uopšte rečeno, na kraju sve isplati.

Kurir.rs/Daily Mail, Foto: Printscreen/Twitter

 

NOVO! Od sada možete da komentarišete i na Kurir Viberu!
Pridružite nam se, podelite svoje mišljenje!