Foto: Printscreen Facebook/Lindsey Mclver

JEDVA SPREČILI TRAGEDIJU

MAJKA POBELELA OD UŽASA: Veš-mašina je primala vodu i deterdžent i počela da pere, a kad sam pogledala unutra... Videla sam da vrišti, ali GLAS NIJE DOPIRAO NAPOLJE!

Znam da će me osuditi kao lošu majku, ali hoću da upozorim druge da im se ovo ne bi desilo, napisala je Lindzi Maklver na Fejsbuku započinjući priču o najužasnijem događaju svog života.

Planeta
> 11:09h

Lindzi i njen suprog kupili su 8. jula novu "fensi" veš-mašinu i upozorili svoje troje dece da je ne pipaju.

Međutim... Nekoliko dana kasnije, nju i supruga iz sna je trgao sin (4). Dete je stajalo pored kreveta zacenjujući se od plača, ali uspeo je da izusti: "Klo. Unutra. Veš-mašina".

Žena je ko bez duše otrčala u kupatilo i imala šta da vidi. Doboš se punio vodom i deterdžentom i već je počeo da se okreće, a u peni je videla lice svoje najmlađe ćerkice (3).

"Vrištala je, ali napolju se nije čuo ni glas", objašnjava Lilndzi. Roditelji su se uspaničili: mašina je nova, ne poznaju je dobro, još nisu ni pročitali uputstvo za upotrebu kako valja. Poslužila ih je sreća, pa su uspeli brzo da isključe mašinu, otvore vrata i izvuku dete. Malena se malo zagrcnula i imala je nekoliko modrica, ali to je bilo sve.

Mada se plašila da će je osuditi kao lošu majku, Lindzi je u komentarima dobila razumevanje i podršku pre svega roditelja zahvalnih na upozorenju.

Kurir.rs/NBC 2

Foto: Printscreen YouTube

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: