Foto: Profimedia

ekspert za spavanje

POSAO SNOVA, ALI BUKVALNO: Oglas za spavanje na poslu postao pravi hit, a svi su mislili da je šala!

Spavanje na poslu može da bude prilično problematično, ali zamislite da vam u takvoj prilici šef umesto otkaza i kazne uruči ček od 200 dolara.

Planeta

Upravo toliko nedeljno se plaća za ono što bi se bukvalno moglo nazvati "posao snova".

Naime, jedan prodavac dušeka za krevete je objavio oglas u kojem se navodi da ta kompanija zapošljava nove ljude za testiranje madraca. Navodi se da je potrebno da kandidati imaju više od 18 godina i da su spremni da "testiraju svoju moć odmora".

U oglasu takođe stoji da se testiranje udobnosi dušeka ne odnosi samo na spavanje i već i na pronalaženje najbolje poze za opuštanje u krevetu.

"Isprobajte koje su najbolje pozicije nogu i glave dok bindžujete - maratonski gledate svoje omiljene TV serije, ili dok na Instagramu "proganjate" nekog, kucate na računaru ili jedete u krevetu. Otkrijte koliko jastuka je neophodno za savršen selfi..." stoji u oglasu.

Iza ovog primamljivog oglasa stoji, kako je objasnio menadžer u ovoj kompaniji, ne samo želja da se najbolje testiraju njihovi proizvodi već i čitav plan da se od spavanja napravi ozbiljna i detaljna analiza različitih potreba kupaca, a sve kroz kampanju na društvenim mrežama.

foto: Profimedia

To bi značilo da njihov novi zaposleni postaje infuenser na mreži, ili pravi ekpert za spavanje i odmaranje. Nažalost, za ovaj posao će moći dase prijave samo ljudi iz Hjustona i okoline, iako su sudeći po društvenim mrežama, za njega zaineresovani spavači iz celog sveta.

Kurir.rs / Fox

Foto: Profimedia