Foto: Promo

Uživajte u muzici

Probajte ove 4 sjajne muzičke aplikacije za ajfon!

Edukacija
> 09:55h

Neki ljudi imaju istančan sluh i znaju tačno šta njihovom uvu prija, dok je nekima manje ili više svejedno kakav zvuk ima telefon i na koji način reprodukuje pesme.

Ukoliko spadate u prvu grupu, onda verovatno već imate favorite među aplikacijama koje koristite za preslušavanje muzike. Ukoliko se i dalje dvoumite, pripremili smo listu programa koje možete da instalirate na svoj ajfon (iPhone) ili bilo koji uređaj koji podržava iOS i da uživate u omiljenim pesmama.

foto: Promo

FL Studio Mobile HD

Ova aplikacija je mnogo više od regularnog audio-plejera koji ćete koristiti na telefonu. U okviru nje možete puštati, modifikovati i čuvati kompletne muzičke projekte, sa različitim pesmama i melodijama. Možete da koristite ajpod (iPod), ajfon (iPhone), ajped (iPad) ili bilo koji drugi uređaj sa istim operativnim sistemom.

Ono što je takođe sjajno jeste mogućnost integracije sa programom za desktop računar. Tako možete da nastavite rad na svom muzičkom poduhvatu koji ste započeli na telefonu ili tabletu.

foto: Promo

Musixmatch

Ukoliko niste čisto slušalački tip, već volite i da pustite glas tokom slušanja muzike, onda je Musixmatch aplikacija za vas.

Žiri sačinjen od stručnjaka iz čak 155 zemalja izabrao je upravo ovaj programčić kao biser za iOS uređaje, a 2013. godine Musixmatch je proglašen aplikacijom godine. Iako se tehnologija od tada umnogome unapredila, ukoliko volite da pevate ili pratite tekst pesme u stilu karaoka, onda izaberite upravo ovaj program, koji će vam izlistati stihove koje ćete moći da čitate dok slušate muziku.

foto: Promo

SoundCloud

Jedno vreme je u javnosti postojao strah da će popularnost servisa Saund klaud (SoundCloud) premašiti popularnost servisa Jutjub (YouTube), barem kada su u pitanju zvučni zapisi.

Ako ste u potrazi za pesmom koju ne uspevate da pronađete, budite sigurni da je ova aplikacija ima u svojoj bazi. Instalirajte je na svoj telefon i nosite sa sobom kompletnu diskografiju svog omiljenog pevača ili najnoviji album mladog, neafirmisanog benda iz kraja, a možda i listu letnjih hitova koju je napravio neko od vaših prijatelja.

foto: Promo

Google Play Music

Istina, ova aplikacija je originalno bila rezervisana za korisnike sistema Android, ali sada se može koristiti i na Eplovim uređajima (Apple). Liste pesama podeljene su po povodima za slušanje, raspoloženjima, žanrovima, atmosferi i mnogim drugim različitim parametrima koji vam mogu pomoći da se opredelite.

Instalirajte i isprobajte ovu aplikaciju i otkrićete hitove za koje verovatno niste ni znali da postoje.

foto: Promo

Napravite svoju aplikaciju

Iako je slušanje muzike aktivnost koja ne dozvoljava previše kreacije, svaka od aplikacija nosi svoju posebnost i obogaćuje doživljaj na svoj način. Uz kvalitetnu edukaciju, možete i vi da kreirate program koji ćete koristiti za slušanje muzike i za posebne zahteve vaše ciljne grupe. Za taj poduhvat morate izdvojiti barem jednu godinu kako biste saznali sve što vam je potrebno.

Upišite programiranje aplikacija za iOS i počnite da radite na svojoj novoj karijeri, koja će vas lansirati u zvezde.

(Promo - tekst / Foto:Promo)