icon-commentsicon-galleryicon-reacticon-totopicon_react
Foto: Profimedia

ZATRAŽIO POMOĆ

DOBIO JE PRVI POSAO I LUDO SE ZALJUBIO U MENTORKU: Imao je fantastičan seks sa njom, a kada je pokazao ocu njenu sliku, on ZANEMEO! ŠOK!

Objavljeno: 24.07.2018. 14:22h

 

Nakon što je dobio svoj prvi posao, jedan muškarac se zaljubio u svoju mentorku i spavao s njom. Kada se ocu pohvalio avanturom i pokazao mu sliku svoje ljubavnice, desilo se nešto šokantno.


 

Njegov otac je zanemeo kada je video sliku s obzirom na to da je reč o njegovoj bivšoj ženi, odnosno majci mladića koji se poverio tati.

 

"Mama me ostavila kad sam bio jako mali i odgojio me tata. Imam 22 godine.

Tata nikad nije puno o njoj pričao, jedino što mi je rekao je da se počela družiti s nekim sumnjivim ljudima i da je brzo zastranila. Nakon toga, moj otac se brzo ponovo oženio.

foto: profimedia

Odrastao sam u kući u kojoj je razgovor o mojoj majci bio tabu tema, piše britanski Sun.

 

Prošlo leto sam diplomirao i ubrzo dobio posao u jednoj firmi. Moja mentorka je bila jako glamurozna žena u ranim četrdesetim godinama.

 

Nakon nekog kratkog vremena, počela je sve više sa mnom raditi i učiti me svim tajnama našeg posla.

 

Tokom narednih par meseci smo saznali da imamo puno zajedničkih interesa i počeli smo razgovarati i o svojim privatnim životima. Počela mi se sviđati.

Jedan dan predložio sam joj da nakon posla odemo na piće. Svidela joj se ideja i taj dan nakon posla smo otišli u obližnji bar. Ostali smo dugo u noć pričajući i zabavljajući se.

 

To veče sam završio u njenom stanu. Imali smo fantastičan seks. Nemam puno iskustva u seksu, ali ona je tačno znala što treba napraviti da bih se opustio. Bilo je savršeno.

foto: Profimedia

Sledeći dan na poslu je bilo malo neprijatno, ali uskoro sam završavao s vežbanjem i bio sam uveren da s nama neće biti ništa ozbiljno.

Nedugo nakon toga, rekao sam tati za nju i savršen seks koji sam imao. Pokazao sam mu njene fotografije koje mi je poslala. Pitao me je kako se zove, a kad sam mu odgovorio naglo je prebledeo.

 

Pitao sam ga je li dobro, a on je samo nerazgovetno odgovorio kako mora izaći na vazduh.

 

Nakon pola sata tata se vratio i rekao je da mi mora nešto reći. Žena na fotografijama je bila moja majka. Prvo sam mislio da se šali, ali kad sam video  koliko je ozbiljan, ostao sam u šoku.

 

Rekao je i da ju ne vidi sto godina da bi ju uvek prepoznao. Kad sam ponovo pogledao fotografije primetio sam sličnost.

 

Ne volim svoje ime pa se često predstavljam s nadimkom, a imam jako često prezime, pa pretpostavljam da ni njoj nije palo na pamet da sam joj sin. Ne mogu verovati, potpuno sam užasnut s ovim što se dogodilo. Kako dalje? Šta sad da radim?"

 

Didr mu odgovara:
Ovo mora da ti jer grozan šok, ali kad ljudi koji nemaju normalni porodični život i ne poznaju se, nažalost, ovakve stvari se mogu dogoditi.

Jednom kad se stvari primire, trebao bi joj predložiti da se nađete, ali pripremi se na ogroman šok s njene strane.

Nadam se da će naći način da, nakon svega što se dogodilo, proba izgraditi odnos s tobom.

foto: Profimedia

Kurir.rs/The Sun/Foto: Profimedia

 

NOVO! Od sada možete da komentarišete i na Kurir Viberu!
Pridružite nam se, podelite svoje mišljenje!