GDE JE NJEMU PAMET?!

CELI SVET SE PITA DA LI JE ON ZREO: Seksi voditeljku VREMENSKE PROGNOZE želi 6 miliona muškaraca, a on je šutnuo zbog OVE video igrice (VIDEO)

Žena

Profesionalni gejmer Daglas Martin (23) raskinuo je s prelepom devojkom Jenetom Garsijom kako bi imao više vremena da igra igricu Call of Duty.

On je podelio video u kojem objašnjava zašto njegova veza nije mogla da opstane, a sve zbog igrice i njegove želje da bude najbolji.

Martin i Jenet su bili u vezi tri godine, ali on više nije imao dovoljeno vremena za nju, a to njegovo priznanje šokirao je celi svet i video koji je podelio pregledalo je više od 77.000 ljudi.

"Jenet i ja više više nismo zajedno. Ona je sjajna devojka i zaslužuje najbolje. Prelepa, pametna je, bila je odlična devojka. Znam da zvuči čudno sve što kažem, ali morao sam to da uradim", počeo je svoju ispovest.

Rekao je da je pre tri godine otišao za Meksiko Siti kako bi je upoznao, a onda su se posle godinu dana zabavljanja preselili u Njujork. Sve se počelo da se menja kada se Jenet vratila u Meksiko Siti kako bi nastavila da se bavi glumom i modelingom. Ona se vratila na TV gde je radila kao voditeljka vremenske prognoze.

Međutim, on nije mogao da prestane da igra igrice i 24 sata je igrao Call of Duty i kada se preselila nije ni slutio da će biti tako teško da održi vezu na daljinu.

"Hoću da osvojim prsten, želim da osvojim svetsko prvenstvo, ono što želim u ovom trenutku jeste da završim Call of Duty, jer to volim najviše. Sve ću da uradim kako bih postao šampion", objasnio je i između lepotice i igrice izabrao je igricu.

"Dan traje 24 sata i jednostavno nisam imao dovoljno vremena za nju. Sada imam obavezu", rekao je Martin.

I Jenet, koja na Instagramu ima 6,5 miliona pratilaca, objavila da je raskinula sa dečkom sa slomljenim srcem.

Kurir.rs/Dejli mejl/Foto Printscreen