Foto: Printskrin

Index

ŠOKANTAN SNIMAK! POSLUŠAJTE! Ovo je dokaz da je Tompson javno pevao pesme O KLANJU SRBA! (UZNEMIRUJUĆI AUDIO)

Hrvatski portal Index objavio je audio snimak sa koncerta Marka Perkovića Tompsona na kome je zabeležen njegov nastup na javnom nastupu na kome izvodi pesmu "Jasenovac i Gradiška Stara" u kojoj se veliča klanje Srba za vreme ustaške Nezavisne države Hrvatske (NDH), zločinačke tvorevine pod kontrolom Ante Pavelića, pokornog podanika nacističkog diktatora Adolfa Hitlera.

Fudbal
> 09:27h

Index je u autorskom tekstu Nevena Barovića pokušao da objasni selektoru hrvatske fudbalske reprezentacije Zlatku Daliću, kapitenu Luki Modriću i svim obožavaocima proustaškog pevača, zbog čega je njegov nastup na dočeku "Vatrenih" bio skandalozan.

"No ono što je najvažnije je sledeća neosporna činjenica: Tompson je na delu svojih javnih nastupa pevao i stravičnu pesmu Jasenovac i Gradiška Stara, koja slavi ustaške zločine nad Srbima u koncentracionim logorima te ustaškog poglavnika Antu Pavelića. I ne samo da je tu pesmu u više navrata pevao na javnim nastupima nego je to priznao i sam.

O kakvoj se pesmi radi, najbolje pokazuje njezin tekst.

"Jasenovac i Gradiška Stara, to je kuća Maksovih mesara Kroz Imotski kamioni žure, voze crnce Francetića Jure U Čapljini klaonica bila, puno Srba Neretva nosila

Oj, Neretvo, teci niza stranu, nosi Srbe plavome Jadranu Ko je moga zamisliti lani, da će Božić slavit partizani Ko je reka, jeba li ga ćaća, da se Crna Legija ne vraća

Gospe sinjska, ako si u stanju, uzmi Stipu, a vrati nam Franju Oj, Račane, jeba ti pas mater, i onome tko je glasa za te Sjajna zvijezdo iznad Metkovića, pozdravi nam Antu Pavelića"

Audiozapis Tompsonovog izvođenja sporne pesme možete poslušati ovde

Kurir sport

Foto: Printskrin

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: