PRESREĆAN

EBISILIO ODUŠEVLJEN DELIJAMA: Evo šta je rekao Holanđanin posle prvenca u Zvezdinom dresu (KURIR TV)

Lorenco Ebisilio postigao je prvenac u dresu Crvene zvezde, i to kakav! Bomba sa 25 metara načela je Suduvu.

Fudbal
> 13:18h

Zvezdino pojačanje iz APOEL-a pokazao je put do ubedljive pobede - 3:0.

"Od kada sam došao ovde, želimo u Ligu šampiona", rekao je Ebisilio i dodao:

"Uvek se dodatno trudite da date prvi gol. Navijači su sjajni i oni nam daju snagu. To radite zbog njih, ali i zbog sebe Pričao sam sa saigračima, moglo je da bude 5:0. Ipak, moramo da završimo sve na njihovom stadionu. Tamo očekujemo težak meč, moramo biti koncentrisani".

Ebisilio je oduševljen Delijama.

"Zbog ovih stvari igrate fudbal, kad bismo se plasirali u Ligu šampiona svima bi doneli sreću. Ne znam pesme, ali mi se sviđaju i kad tad ću naučiti", rekao je Ebisilio.

Kapitenu Vujadinu Saviću je drago što je Ebisilio dao gol.

"Drago mi je zbog njega, dao je odličan gol i podigao publiku na noge. Posle svega je dobio i sjajne ovacije. Takođe i zbog Radonjica, koji je postigao sjajan gol. Imamo odličan rezultat. Ne smemo da se opustimo. Imamo svoj cilj i nadam se da ćemo se dobro odmoriti", kazao je Savić.

"Presrećni smo i zbog rezultata i zbog pobede. Igrali smo pametno i strpljivo, bili bolji protivnik i zasluženo smo pobedili. Kada smo čvrsti i kompaktni bolje ide celoj ekipi. Mislim da to kompletnom timu dosta znači. Eto, iako su mnogi sumnjali u nas pokazali smo da imamo i odlične napadače", dodao je Savić.

(Anja Vukašinović)

(Kurir.rs/Kurir sport, Foto: Starsport)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: