Foto: EPA / Srđan Suki

svestan obaveza

ZVEZDIN UNIVERZALAC PRED RADNIČKI Gobeljić: U njemu je najveća snaga Nišlija!

Crvena zvezda je pobedom nad Suduvom u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija napravila veliki korak ka narednoj fazi Lige šampiona, ali za branioca titule Superlige nema odmora.

Fudbal
> 20:34h

U okviru domaćeg prventva, izabranici trenera Vladana Milojevića dočekuju Radnički iz Niša (nedelja, 19).

- Znamo da nas očekuje težak meč, ekipa Radničkog igra kvalifikacije za Ligu Evrope i ove godine, što dovoljno govori o njihovom kvalitetu. Gledao sam njihov prvi meč i zaista mi se dopao stil igre koji imaju. Predvodi ih odličan trener Nenad Lalatović i znamo da nam neće biti lako. Moramo dobro da se pripremimo za taj meč kako bismo osvojili tri boda - rekao je Marko Gobeljić.

Uprkos činjenici da crveno-beli na startu nove sezone imaju zgusnut raspored, univerzalac tima sa Marakane ne smatra to kao prepreku u ostvarenju ambicija.

- Mi uvek verujemo u sebe, a sigurno nam je još jedan plus to što ostvarili pobedu u prethodnoj evropskoj utakmici. Sigurno je samopouzdanje u ekipi poraslo i sada je na nama da ponovimo podjednako dobar meč. Moramo da igramo prvenstvene utakmice dobro kao i evropske. Možda jeste gust raspored, ali imamo dovoljno vremena i da se odmorimo i pripremimo za meč sa Radničkim.

Veliki broj novajlija stigao je u Ljutice Bogdana ovog leta.

- Novi fudbaleri su se odlično uklopili, na svakoj poziciji imamo više igrača koji podjednako dobro mogu da igraju. Za koga god šef da se opredeli da bude u startnoj postavi ne može da pogreši, svi dajemo maksimum u svakom momentu - istakao je Gobeljić.

Kurir sport