Foto: Printscreen

Zvezdin biser iz drugog ugla

LEKSIKON DEJANA JOVELJIĆA: Prvu platu potrošio sam sa roditeljima!

Dejan Joveljić s uspehom je nosio dres Zvezde u mlađim kategorijama, golovi i asistencije preporučili su ga seniorskom timu, a iako ima tek 18 godina već je oduševio Delije. A kakav je mladi fudbaler privatno, otkiva klupski sajt u rubrici "Leksikon".

Fudbal

Srećan broj? - Devet. Omiljena hrana? - Špagete sa piletinom. Omiljeno piće? - Voda. Šta ne jedeš i ne piješ? - Nisam ljubitelj cvekle i paradajza, a ne pijem koka-kolu. Šta uvek imaš u frižideru? - Vodu i sokove. Kako se snalaziš u kuhinji i šta najbolje spremaš? - Umem da spremam svoje omiljeno jelo, špagete.

foto: Printscreen

Omiljeni crtani junak? - Tom i Džeri. Omiljena dečja emisija kada si bio klinac? - Nemam. Da li imaš kućnog ljubimca? - Nemam. Koga bi voleo da upoznaš? - Brazilca Ronalda. Koji sport pratiš pored fudbala? - Pratim bilijar i košarku. Šta radiš u slobodno vreme? - Igram bilijar. Imaš li neki strah? - Nemam. Najlepši grad u kojem si bio? - Moskva. Kako si potrošio prvu platu? - Dao sam je roditeljima.

foto: Www.crvenazvezdafk.com

Prva Zvezdina utakmica na kojoj si bio? - Zvezda protiv Smedereva, imao sam osam ili devet godina. Omiljeni saigrač? - Aleksa Terzić. Ko najlepše proslavlja gol? - Bez sumnje Marko Gobeljić. Omiljeni stih iz Zvezdine pesme? - "Još kao dete ja sam bio tu". Poruka za navijače? - Zvezda je život sve drugo su sitnice! Šta je Zvezda za tebe? - Sve na svetu.

Goran Anđelković

FOTO: FK Crvena zvezda