Foto: Dragan Kadić

ZABRINUT

NATAŠA BEKVALAC ĆE ZAVRŠITI KAO KSENIJA: Advokat se s DOBRIM RAZLOGOM plaši za njen ŽIVOT! Lazukić je isti Kapisoda, sve će se okončati FATALNO! (FOTO)

Stars
> 19:54h

Nataša Bekvalac je imala veoma tešku godinu. Osim što ju je suprug Luka Lazukić navodno pretukao, posle svega su usledile i navodne pretnje njegovog prijatelja ispred Centra za socijalni rad kada je Bekvalčeva dovela ćerku Katju svome ocu.

foto: Marina Lopičić

Natašin pravni zastupnik, Nemanja Aleksić, ističe da je pevačicina bezbednost ozbiljno ugrožena i smatra da je IT stručnjak sociopata i zato strahuje da bi mogao da krene stopama Filipa Kapisode, koji je pre osam godina ubio Kseniju Pajčin.

"Sve ovo što se dešava između Nataše i Luke podseća na ono što se dogodilo Kseniji Pajčin. Nije prošlo mnogo vremena od kada ju je Kapisoda ubio. To je isti profil ličnosti i zato mislim da bi trebalo da se uradi neuropsihijatrijsko veštačenje Lazukića. On je opsesivno zavisan od pažnje, medija, silno želi da bude "selebriti". Pravi sociopata", kaže advokat.

foto: Marina Lopičić

On takođe naglašava da Bekvalčevu niko ne štiti od Luke i njegovih prijatelja kada sredom dovodi ćerku Katju u Centar za socijalni rad.

" Niko joj ne garantuje bezbednost, a po zakonu mora da dovodi dete jer u suprotnom čini krivično delo. Taj Ž. I. je napravio potez rukom kao da drži pištolj, uperio prst prema Nataši i rekao: "Je*aćemo te." Šta je sledeće? On je učestvovao u razbojništvu u Republici Srpskoj, a kad su ga uhvatili, onda je odrukao sve prijatelje da bi odležao samo šest meseci. To je Luki najbolji drug.

E, pa onda možete da zamisilte kakav je tek Lazukić. S kim si takav si", smatra Aleksić.

foto: Marina Lopičić, Dragana Udovičić

Kurir.rs/ Pink / Foto: Dragan Kadić/ Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: