Foto: Profimedia/Ilustracija

nasilje u porodici

SRBIN UHAPŠEN U ITALIJI: Udario sestru pesnicom, pa je šutirao! Mlađi brat pozvao policiju!

Mladić iz Srbije nastanjen u inostranstvu zlostavljao svoje najbliže srodnike

Crna Hronika

Muškarac (25) poreklom iz Srbije uhapšen je u jednom gradiću u severnoj Italiji, nedaleko od Vićence, zbog sumnje da je počinio nasilje u porodici.

Kako su preneli italijanski mediji, Srbina su policiji prijavili brat i sestra i njemu je izrečena mera zabrane prilaska i komuniciranja sa žrtvama.

- Uhapšenog su brat i sestra i ranije prijavljivali zbog nasilja, zbog čega je policija više puta reagovala. Najnoviji napad desio se prošle nedelje u njihovom stanu. Prema prijavi mladića i devojke, osumnjičeni je najpre nasrnuo na sestru - preneli su mediji.

Prema rečima izvora italijanskih medija, mladić se kobne večeri posvađao sa sestrom kada se vratio kući iz izlaska sa prijateljima.

- Čim je ušao u stan, pitao je devojku zbog čega njegove svari nisu na mestu na kojem ih je ostavio. Tada je počela rasprava, a on je potom sestru udario pesnicom u lice. Zatim je nastavio da je tuče i oborio ju je na pod. Dok je ležala, on ju je više puta šutnuo - naveli su tamošnji mediji i dodali da je od pomahnitalog mladića sestru spasao njihov mlađi brat.

- On je pozvao policiju, a karabinijeri su vrlo brzo došli na lice mesta. Odmah je uhapšen, a s obzirom na to da mu ovo nije prvi put da čini porodično nasilje, sudija mu je izrekao meru zabrane prilaska oštećenima - ispričao je izvor.

(Kurir.rs/J. I./ Foto:Profimedia)