Foto: Kurir Sport/Predrag Gajić

Bilo baš veselo

SUPRUGA GOJKA PIJETLOVIĆA: Klinci su vrištali od sreće!

Lepša polovina vaterpolo reprezetativca Srbije otkriva da su, posle osvajanja titule šampiona Evrope, najradosniji bili ćerkica Mia i sin Jovan.

Ostali sportovi

Srbija, Srbija!, Orilo se aerodromom kada su se zlatni vaterpolisti pojavili na dolaznom terminalu. Pre toga, kako i priliči šampionima, dočekao ih je vodeni luk još dok se avion rulao pistom.

A kada su se otvorila vrata - zagrljaji, osmesi i poneka suza radosnica najmilijih. Bili su to dirljivi trenuci kada su supruge, deca i devojke naših heroja potrčali u zagrljaj.

Najmlađi su najviše uživali u vožnji kolicima za prtljag i ponosno pokazivali tatinu medalju. Supruga Gojka Pijetlovića Iva kaže za Kurir da su najsrećnija bila upravo njihova deca - sin Jovan i ćerkica Mia.

- Baš je bilo neizvesno u finišu, ali ja sam toliko bila sigurna u njih da sam, i u trenucima kada su Španci vodili, znala da će na kraju pobediti - kaže nam Iva, inače bivša balerina - dodaje:

- Kod nas u kući je bila prava navijačka atmosfera. Deca su imala zastave i kapice Srbije i počela su da vrište kada je konačno bilo jasno da smo šampioni.

Odmah su i počele da stižu i čestitke, naravno, najdraži poziv je došao od Gojka iz Barselone.

- Mi se odmah čujemo odmah posle utakmice, čim dođe do telefona. Stizale su poruke od komšija, rođaka... ma svi su bili presrećni. Toliko toga su osvojili do sada, ali uvek se iznova radujemo svakom uspehu, svakoj medalji - rekla je Iva Pijetlović za naš list.

Predrag Gajić