Foto: Marina Lopičić

SREĆA

PEVAČICA UŽIVA NA BAZENU: Sekina porodična idila! (FOTO)

Stars

Seka Aleksić ovog leta neće putovati na odmor zbog brojnih nastupa, ali zato koristi svaki slobodan trenutak za uživanje sa svojom porodicom.

foto: Instagram

Njoj nije potrebna neka egzotična destinacija da bi uživala sa suprugom Veljkom i sinom Jakovom, koji će u septembru napuniti dve godine, već se najlepšim trenucima prepušta u svom domu u Staroj Pazovi. Pevačica u dvorištu ima bazen, pa sunčane dane koristi za porodično igranje u vodi. Njih troje većinu vremena provode upravo u tom delu imanja, a često im se pridruže i prijatelji.

foto: Instagram

Folkerka uživa u brčkanju sa sinom dok ih njen muž zabavlja, a jasno je da Aleksićeva ne želi da propusti nijedan trenutak u odrastanju svog mezimca. Kako je aktivna na društvenim mrežama, popularna pevačica koristi priliku da na svom Instagramu podeli fotke s obožavaocima kako bi pokazala kako izgleda njen savršen dan.

foto: Instagram

Inače, Seka je pre nego što su stigle visoke temperature vredno trenirala i radila na svom telu, pa je doterala figuru do savršenstva.

foto: Instagram

Ona svoje izvajano telo pokazuje ovih dana u kupaćem kostimu, a pohvale fanova ne izostaju.

Očigledno je da Veljku ne smeta provokativno izdanje supruge i prija mu što njegovu izabranicu hvale po društvenim mrežama, a vrlo rado joj pomaže u vežbanju.

foto: Instagram

(Kurir.rs/M. T./ Foto: Marina Lopičić)