Usred srede

ABRONOŠA: Egzotik sa švalerkom na pedalini!

Dugo je bio u nedoumici da li je pametno da isplanira odmor s ljubavnicom, ali je ipak prelomio

Stars

Zdravo, društvo. Kako ste danas? Ja sam se veoma lepo provela tokom prethodnih dana, a za vas sam saznala svašta nešto.

Poznati mladi pevač ovih dana provodi se na jezeru u jednom manjem gradu u istočnoj Srbiji. Njega ću nazvati Egzotik. On je inače oženjen jednom svojom koleginicom, ali pošto suprugu nije poveo, rešio je da rezerviše apartman za sebe i ljubavnicu.

Egzotik je već nekoliko meseci u vezi s devojkom koju je upoznao slučajno preko zajedničkih prijatelja. Dugo je bio u nedoumici da li je pametno da isplanira odmor s ljubavnicom, ali je ipak prelomio. Smislio je dobar razlog zašto će biti odsutan, pa se opredelio da svoju „devojku“ odvede negde pored vode, zbog romantike.

Žarko je želeo da provedu zajedno vikend, a da je do ušiju zaljubljen, govori i činjenica da je zbog nje počeo da vozi pedalinu.

Druga pričica tiče se jedne aktuelne zvezde koja je u poslednje vreme mnogo troškarila, pa je u dugovima. Pošto Lepotica nikako ne uspeva da se sabere s računima, rešila je da pozove u pomoć svog dugogodišnjeg prijatelja. Ona inače ima običaj da kad je u škripcu, deo tereta prebaci na nekog drugog. Taj prijatelj je inače njen nekadašnji dečko koji joj je i na početku karijere dosta pomagao.

On spava na parama, veliki je biznismen, pa mu nije bio problem da za svoju bivšu ljubav okrene neke brojeve. Jake veze i kontakti se uvek isplate, pa je tako naša pevačica dobila čak četiri zakazana nastupa po klubovima na Crnogorskom primorju.

Treća pikanterija vezana je za još jednu poznatu pevačicu, nazvaću je Malena. Ona je imala aferu s jednom devojkom. Pre neku godinu Malena je imala tezgu na jugu Srbije, kada se upoznala s devojkom kojoj nije mogla da odoli. Čim su se združile, videlo se da među njima pršte strasti, ali su se u početku uzdržavale od bilo kakvog kontakta kako ih ne bi provalili.

Najviše zbog toga što je Malena bila u dugogodišnjoj vezi, ali pošto nije mogla da odoli toj curi, njih dve su se čule svakodnevno. Koristile su svaku priliku da se vide, a njihova burna avantura trajala je samo nekoliko meseci, dok se ta devojka nije preselila.

Od obostranih emocija ostala su samo poneka ćaskanja preko društvenih mreža i sećanje na uzbudljiv susret...

Drugari, to bi bilo sve za danas. Odoh da lovim nove abrove. Čitamo se i sledeće srede!