Foto: Nemanja Pančić

POTPUNO OTVORENO

NIJE SAMO BRIH KRIV ŠTO NISMO PROŠLI! Slaviša Kokeza prvi put u javnosti progovorio o Mundijalu u Rusiji: Mi nemamo tim!

Prvi čovek Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza prvi put posle debakla na SP u Rusiji govorio je o temama vezanim za fudbal.

Fudbal
> 12:51h

Kokeza je u opširnom intervjuu za Sportski žurnal govorio o Mundijalu, Ligi nacija, uspehu Hrvatske i o još mnogim temama vezanim za fudbal.

Prema njegovim rečima, Kokeza smatra da Srbija nije imala igrače za završnicu SP.

oni su predtavljali srbiju na mundijalufoto: Dado Đilas

"Kad pogledamo istini u oči, mi nemamo tim koji u ovom momentu može da dogura do završnice. Da budemo potpuno precizni, uzmite sve naše igrače pojedinačno i vidite gde igraju... A pogledajte gde igraju Hrvati - za Real, Barselonu, Juventus...", rekao je Kokeza.

Prvi čovek FSS-a se takođe osvrnuo i na sam trenutak eliminacije Srbije sa Svetskog prvenstva, kada je naša selekcija poražena u 2. kolu grupne faze od Švajcarske koju je sudio Nemac Feliks Brih.

brih nije svirao očigledan penal nad mitrovićemfoto: AP

"Napravio je ogrmonu šetetu našoj reprezentaciji i državi, najviše fudbalu, ali ne treba sada da uzimamo to kao jedini razlog zbog kojeg nismo uspeli da se plasiramo u osminu finala", zaključio je Kokeza.

kurir.rs / Sportski žurnal

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: