Foto: Aleksandar Jovanović/Ilustracija

ovo nije prvi put

NEZAPAMĆENI INCIDENT NA POČETNOJ STANICI 95 U BORČI: Vozač odbio da otvori rampu za invalide, a onda je uradio NEŠTO JOŠ GORE! (FOTO)

Beograd

BEOGRAD - Teži incident odigrao se na početnoj stanici linije 95 u petak oko 17.50 časova, tvrde pojedini meštani Borče.

Naime, na Fejsbuk stranici "Invalidi Srbije" objavljeno je da vozač GSP- a na liniji 95, na početnoj stanici u Borči nije želeo da otvori rampu za invalide.

foto: PrintScreen/Facebook

Uz komentar "mene savršeno ne zanima kako ćete da uđete", navodno su putnici samostalno krenuli da otvore kampu, vozač nije hteo da krene dalje, a onda je izbacio i putnika u invalidskim kolicima.

Na fotografiji koja je objavljena na ovoj stranici, vidi se vozač koji u jednom trenutku pokazuje srednji prst putniku koji je uslikao njega i autobus, verovatno u nameri da slučaj prijavi nadležnima.

Kako dalje tvrde u komentarima, ovo nije prvi put da isti vozač uskrati putnicima u kolicima rampu.

Jedna žena je čak napisala da je imala sličnu situaciju, rekavši da je jednom prilikom zamolila drugog vozača da joj omogući da uđe sa detetom u invalidskim kolicima u autobus.

"On je samo slegao ramenima i rekao da je gužva. Uspela sam da uđem uz pomoć nekog mladića. Kad se razišla gužva, prišla sam i pitala kako ga nije sramota da mi tako odgovori. Rekao je da nije njegova dužnost da nam obezbedi da uđemo. Dvojica kolega su ga, naravno, branili i drsko pitali da ne treba možda da izbace putnike da bismo mi ušle. Pa, taman mu i ne bila dužnost, ljudski je da pomogne. Sram ih bilo! Prijavila sam, naravno, ali još nisam dobila povratnu informaciju", napisala je ogorčena žena.

(Kurir.rs/Foto: Aleksandar Jovanović/Ilustracija)