Foto: YouTube prtscr / Fox News

kao na divljem zapadu

MAJKA PIŠTOLJEM REŠAVA TUČU TINEJDŽERKI: Snimak iz Teksasa uznemirio mnoge, ali njoj je to normalno! (VIDEO)

Snimak na kojem se vidi jedna majka iz Teksasa koja je potegla pištolj da bi se umešala u tučutinejdžerki, digao je veliku porašinu u javnosti.

Planeta

Šade Loket iz Hjustona vidi se na snimku kako u ruci drži oružje koje je uperila u devojčicu koja je pokušala da se umeša u tuču između njene 13-godišnje ćerke i još jedne 15-godišnjakinje.

Trejsi Mekentajer, baka starije tinejdžerke koja je i snimila video čuje se kako kaže "Šta li je mislila da uradi s pištoljem, pobogu?"

Nešto kasnije, Šade je priznala da je oružje bilo lažno, kao i da se na video vidi samo deo istine.

"Otišla sam do automobila da uzmem vazdušni pištolj kada sam videla da kod sbe imaju noževe. Bilo je li da se izbodu li da potegnem pištolj. Izabrala sam ovo drugo, izgleda kao pravo oružje. Bilo je njih 15 na nas dve" objasnila je ona.

Na snimku se vidi da je Šade čekala pravi trenutak da se umeša u brutalnu tuču devojčica kako bi ih razdvojila, kada im se približila ćerka Trejsi Mekentajer. u tom momentu je Šade uperila pištolj u nju, a ona se povukla i otrčala dalje.

Veniša Džouns, rođaka tinejdžerke koja je bila u tuči, rekla je da se cela porodica uplašila kada je Šade potegla pištolj.

"One su tinejdžerke, nema potrebe za pištoljem, Tuku se u upadaju u svađe, to sve tinejdžerke rade" rekla je.

U policijskom izveštaju se navodi da su se devojčice posvađale oko neke objave na društvenoj mreži, a tuča je, sudeći po videu, započeta još na drugom mestu.

Kurir.rs / RT

Foto: YouTube prtscr / Fox News