Foto: Facebook screenshot

ŠOKIRALA

STARLETINI PORNO SNIMCI ISPLIVALI U JAVNOST, ONA HLADNA KAO ŠPRICER! Svako ima svoje fetiše, NEMAM NAMERU DA SE NERVIRAM!

Stars
> 11:00h

Eksplicitni snimci starlete Une Grujić i njenog dečka Aleksandra Rakočevića isplivali su u javnost, povodom čega se nekadašnja učesnica "Maldiva" oglasila, na iznenađenje mnogih, izuzetno mirnim tonom.

"Poznata sam kao performer i devojka koja je prva u Evropi počela sa plesom u čaši. Sa mojim dragim od skora radim nove performanse, fetiš na sceni. Nastupamo u diskotekama. Međutim, ovo što je osvanulo u medijima je naša privatnost, koja je krađom završila u javnosti i počelo je svašta da se piše o tome. Svako od nas ima svoje fetiše, a to što smo se Aleksandar i ja snimali u današnje vreme je najnormalnija stav. Zašto bismo gledali tuđe filmove, kada možemo svoje? To je naša predigra i naša privatnost. Ako javnost toliko interesuje naša privatnost, onda neka čitaju i gledaju. Ja nemam nameru da se nerviram oko toga", rekla je Una.

Odmah zatim, otkrila je i da razmišlja da napravi biznis od svojih kućnih snimaka iz kreveta.

"Kad su se već naši klipovi već našli u javnosti, možda i iskoristimo trenutak za prodaju istih", konstatovala je ona.

Takođe, kako navodno tvrdi, ona zna kako je njen snimak dospeo u javnost.

"Ukraden je telefon koji je povezan sa svim mojim nalozima. Takođe je u njemu bilo jako mnogo video materijala i fotografija. Znamo i ko je ukrao i taj čovek je prijavlje policiji i protiv njega se vodi krivični postupak. Materijal je dalje otišao ko zna kojim tokom. Iz dana u dan dobijamo nove informacije", otkrila je Una.

(Kurir.rs/Pulsonline.rs/Foto: Facebook screenshot)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: