Foto: AP

NEVIĐENO

ZEZNUO MEJVEDERA, RONALDA, LEBRONA... Karmelo Entoni zaradio 25 miliona dolara za samo pet dana!

Nekom je život majka, a nekom maćeha. U prvu grupu svakako spada NBA košarkaš Karmelo Entoni, koji je postao najplaćeniji košarkaš u istoriji!

Košarka

Popularni Melo je za samo pet dana inkasirao 25 miliona dolara, a da pritom nije morao da odradi nijedan trening. Zvuči neverovatno, ali u najjačoj ligi sveta i ovakva čuda su moguća. O čemu se radi?

Karmelo je bio deo trejda između Atlante i Oklahome u kome je iskusni krilni centar pojačao tim iz Džordžije. Hoksi nisu imali nameru da ga zadrže, ali su morali da preuzmu njegovu kompletnu platu koja iznosi 25 miliona dolara po sezoni. Otpustili su ga u rekordnom roku, ali su morali da ga isplate, pa ispada da je krilni centar po danu zaradio čak pet miliona zelenbaća.

Interesantno je da su Hoksi Entoniju napravili i dres, ali on ga nikada neće obući na utakmici. Pretpostavlja se da će ovaj dres jednog dana imati veliku vrednost među kolekcionarima. Melov veliki prijatelj Lebron Džejms nije mogao da izdrži, pa je malo pecnuo saigrača iz reprezentacije SAD. - Brate, imao si nestvarnu karijeru u Atlanti - napisao je Lebron na Tviteru uz gomilu smajlija.

U međuvremenu se desilo ono što je najavljivano ranije, Entoni se dogovorio sa Hjuston Rokitsima i naredne sezone mu predstoji borba za titulu. Tako je ovaj košarkaš za pet dana zaradio platu koju inkasiraju najveće zvezde za celu sezonu.

kurir.rs / kurir sport