Foto: Promo

SPECIJALNA PONUDA KON TIKIJA ZA LETO NA SICILIJI

Vulkanska strast na ostrvu vulkana za dvoje po ceni već 699 evra

Društvo

Sicilija, tajnovita i mistična. Ostrvo čudesne prirode i zdrave mediteranske klime. Gradovi s „ličnim pečatom“ i živopisna sela. Burna istorija i bogata kulturna baština. Ostrvo na kojem su rođeni Empedoklo i Arhimed, političar Đovanio Falkone, Teokrit i barokni kompozitor Luiđi Pirandelo, autor opere Norma Alesandro Skarlati... Siciliju su posebnim kolorom osvetlili i proslavili njeno ime i mafijaški bosovi Vito Fero, Salvatore Đuliano, Bernardo Provenca...

foto: Promo

Ostrvo vulkana. Etna je još aktivna. Ali i sunca s nedirnutim plažama i sve bogatijom turističkom ponudom. Idealno za one koji žele mir i tišinu. Lepe plaže i čisto more. Ljudi dobre naravi. Gostoprimljivi i šarmantni. Jednako je atraktivna i za turiste koje krasi znatiželja. Ostrvo kontrasta. Evropski gradovi i pitoreskna sela s navikama i običajima koji se vekovima ne menjaju.

Kon Tiki je baš za ovu destinaciju svojim putnicima daruje i više nego povoljne uslove kroz akciju “paket za dvoje” s polaskom 17. avgusta. U ponudi su komforni hoteli s tri zvezdice, a varijanti aranžmana u trajanju od 11 dana sa 10 noćenja na bazi polupansiona.

foto: Promo

Hotel San Pietro 3* se nalazi u Letojaniju, svega 20 minuta vožnje autobusom od Taormine. Od plaže ga deli ulica, koja je tokom letnje sezone zatvorena za saobraćaj i svako veče se pretvara u promenadu sa mnogobrojnim restoranima, kafeima i prodavnicama. Ova živopisna regija slike "Sicilije u malom". Usluga je na bazi polupansiona (doručak - švedski sto, večera - izbor od 3 glavna jela i bife salata). Cena – paket za dvoje: 1.099 evra (stara cena - po osobi 669 evra).

Još dva hotela takođe nude uslove vrede pažnje za više nego kvalitetan odmor na prelepoj i u mnogo čemu autentičnoj Siciliji. Reč je o hotelu Delle Palme 3* u kome 11 dana sa 10 noćenja na bazi polupansiona umesto 659 evra po osobi sada košta 999 evra ali za dvoje, što je zaista sjajna cena. Isto se može reći i za uslugu na bazi polupansiona i u hotelu Baia Otello 3* u kome je nova cena u paketu za dvoje takođe 999 evra. Podsećamo, polazak je 17. avgusta.

Za dodatna pitanja i više informacija, pozovite call center agencije KonTiki Travel 011/ 20 98 000 ili posetite jednu od poslovnica.

foto: Promo

(Promo tekst - Foto: Promo)