icon-commentsicon-galleryicon-reacticon-totopicon_react
Foto: Vladimir Šporčić, Promo

DA TI OKO ISPADNE

BOBAN POSKIDAO SVAROVSKI KRISTALE DA SE OSETI PORODIČNA ATMOSFERA? ZATO SE NOSE ARMANIJEVI BADE MANTILI! Ovo je parče raja na Senjaku koje je pripadalo Dragani Mirković! (FOTO)

Objavljeno: 13.08.2018. 11:39h

 

Ova luksuzna kuća na Senjaku pripadala je Dragani Mirković, te je mnoge začudilo što nema ni traga Svarovski kristalima koje poznata pevačica preferira i vrlo dobro zna kako da uključi u mnogo šta. Međutim, moguće je da su sklonjeni jer, kako je Boban Rajović rekao, za renoviranje nije žalio ni dinara, samo da bi prostor uredio po želji i meri sopstvene porodice.


 

foto: Vlado Šporčić

"Uložili smo veoma mnogo novca u renoviranje kuće, ali i u opremanje. Najbitnije mi je da se oseti porodična atmosfera i toplina. Ono na šta sam posebno ponosan jeste ovaj akvarijum u koji sam potpuno zaljubljen", otkrio je novi vlasnik prostorne vile.

 

foto: Vlado Šporčić

Kako domovi poznatih uvek imaju "ono nešto", u Bobanovom slučaju to je zid okrečen u zlatno, na koji nije ostala imuna ni njegova rođena majka.

"Kada je moja majka došla kod nas u posetu i videla taj zid, reagovala je isto kao i vi, samo je rekla jednu zanimljivu i smešnu rečenicu: 'Pa, sine, to su zlatni zidovi. Ovo ni Milo Đukanović nema!", otkrio je on.

 

FOTO: Vlado Šporčić
FOTO: Vlado Šporčić
FOTO: Vlado Šporčić
FOTO: Vlado Šporčić
FOTO: Vlado Šporčić
FOTO: Vlado Šporčić
FOTO: Vlado Šporčić

 

(Kurir.rs/Pulsonline.rs/Foto: Promo, Vladimir Šporčić)

 

NOVO! Od sada možete da komentarišete i na Kurir Viberu!
Pridružite nam se, podelite svoje mišljenje!